středa 15. března 2017

Lázně lednice slevy

Lázeňský dům Perla do 13. V případě změn Vás budeme informovat na našich stránkách a na facebooku. Lednice - lázně v zahradě Evropy.


Zregenerovat se zde můžete během kávové procedury proti celulitidě, při tibetské masáži solnými měšci nebo thajské olejové masáži či unikátní masáži zlatým. Masáže, koupele, solnou jeskyni a volný vstup do bazénu.

V ceně pobytu je zahrnuta polopenze. Všem samoplátcům, bude nabídnuta možnost přeobjednání termínu k nástupu na pobyt, zrušení pobytu proběhne bez stornopoplatků korespondenčně. Děkujeme za pochopení a Vaši podporu. Je také významnou vinařskou oblastí.


Zámek patří mezi nejkrásnější komplexy v České republice. Slevín Vám přehledně zobrazí veškeré hromadné slevy na jednom místě. Následně si na Slevíně můžete všechny slevy filtrovat podle různých parametrů - výše slevy , ceny, zbývajícího času, počtu prodejů a oblíbenosti.


Hromadné slevy jedině na Slevíně!

Vás místní přírodní jodobromové minerální prameny, které mají příznivé účinky na oběhový systém, neurologický systém a pohybový. Slevový zpravodaj vás pravidelně upozorňuje na aktuální slevy dle vašeho výběru. Aktualizace dat probíhá každých. Investujte do svého zdraví a nechte se hýčkat na wellness pobytu. Výhodné wellness pobyty pro dva nebo na jeden víkend najdete na Skrz.


Vybírejte z mnoha léčebných pobytů a vyberte pobyt, který bude vyhovovat Vašim požadavkům. Dlouhodobější léčebný pobyt dokáže s Vašim tělem zázraky. Jodobromové koupele mají také preventivní, regenerační a omlazující účinky.


Zapakatel je vyhledávač slev, každý den nabízí přehledně uspořádané slevy a akční ceny. Slevy před námi padají na kolena! Popisy a fotografie slev jsou převzaty od slevových serverů a za případné chyby nenese Zapakatel.


Lázně Jáchymov - slevy a akce na pobyty Využijte slevy a akce díky našim benefitním partnerům. Rozhodli jsme se Vám nabídnout možnost úspory anebo platby lázeňských, víkendových a wellness pobytů pomocí benefitních programů. Rádi bychom poděkovali za nádherný víken který jsme ve vašich lázních nyní prožili. Jsme přesvědčeni, že odpočinek je důležitý v každém věku.


Proto jsme do naší nabídky zařadili ty nejlepší pobyty pro seniory. Vypravte se do některého z českých wellness hotelů a nechte si hýčkat při relaxačních i léčebných procedurách.

Máte nárok na lázně přes pojišťovnu? Pobyt nejen pro seniory. Využijte svůj volný čas aktivně k poznávání nového prostředí na jižní Moravě. Během týdne budete absolvovat naplánované procedury, můžete cestovat po okolí a prozkoumávat zajímavá místa, rádi Vám některá doporučíme. Součástí balneoprovozu je vodoléčba, elektroléčba a masáže.


Akce a sleva - lázně Slatinice. I na náš akční pobyt můžete čerpat další akce a výhody. Zde uvádíme benefitní partnery, přes které můžete čerpat slevu na naše pobyty. Jak do lázní přes pojišťovnu?


Prostudujte si postup, jak si vyřídit lázně přes pojišťovnu. Pokud vás čeká operace spojená s implantací umělého kloubu, přečtěte si naše doporučení, která vám pomohou s efektivní a rychlou rehabilitací a návratem do běžného života. Lázně na dny Chcete si dopřát lázeňskou péči jen na pár dní?


Nikdy jste v lázních nebyli a zajímá vás, co na takovém wellness odpočinkovém pobytu, můžete čekat? Přijeďte k nám do Lázní Poděbrad a užijte si dny relaxace. Nabízíme denně nové slevy na pobyty a cestování v Čechách i zahraničí.


Vyberte si dovolenou a ušetřete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky