pátek 24. března 2017

Web ostrý jako břitva bazar

Web ostrý jako břitva bazar

Web ostrý jako břitva má tu smůlu, že v mezičase vyšlo Vlachovo Na volné noze. To nabízí ucelenější pohled na to, jak se stát profesionálem ať už v jakémkoliv oboru. Samozřejmě zde zbývá prostor zaměřený přímo na webdesign, ale ani tady autor nezachází příliš hluboko. Inzerát již neexistuje. Zkuste knihu najít v aktuální nabídce bazaru.


Rezervovat na prodejně. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. A právě nadešel čas to změnit. Každý den stovky novinek v nabídce.


Napsal jsem totiž první českou knihu o návrhu webu. Začínajícím webdesignerům ukáže cestu, zkušeným doplní mezery a zadavatelům ušetří statisíce za špatně navržený web nebo nesmyslný tendr. Zastavme perpetuum mobile na mize. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Možnost nákupu elektronické verze knihy.


Bazar První česká kniha o návrhu webu. Webdesign není jednoduchý, jen podceňovaný. I zkušenější webdesigner občas podlehne Dunning-Krugerovu efektu.


Tedy „netuší, že netuší, že netuší“. A pomůže oběma stranám najít společnou řeč. Knihy - Web ostry bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


O návrhu webu školí, přednáší a připravuje i video kurz. Když si Jan uvědomil, že sám osvětu českých webdesignérů nezvládne, založil svůj vlastní webový rod House of Řezáč. Už jsem myslel, že se toho nedožiju, ale povedlo se.


Po letech existence oboru jsme se dočkali první české knihy o webdesignu, ze které se skutečně jde začít učit webdesign. Informace jsou souhrn nauček a pouček, popř. Redaktoři pro novou sekci Webtrhu - magazín o podnikání, IT a marketingu.


Rozhodně ji mohu vřele doporučit nejen webdesignérům, ale i jejich klientům, kteří se chtějí stát informovanými zadavateli. Budu se snažit, aby webík byl ostrý jako BŘITVA a plný zajímavých informací. Obdivuji kvalitní řemeslné zpracování a ušlechtilý materiál, ze kterého se břitvy vyráběly.


Ale pozor, Honza je ostrý a pravděpodobně vás připraví o roky hýčkané představy, jak by. Nedodání českého návodu mne u takové firmy jako je SONY překvapilo. Díval jsem se i web SONY a opravdu tam návod v češtině není. Hlavně že má SONY návod v chorvatštině, bulharštině a rumunštině. Nějak na nás SONY poslední dobou kašle.


Dnes těžko sehnatelný obzvláště v takto bazvadném stavu. Včetně originálních krytek a futrálu. Skvělý na krajinu, ostrý jako břitva.


Dokonale odstraněné optické vady, ostrý jako břitva i na otevřenou clonu. Virtual Dolby Surround Virtual Dolby Surround je technologie zpracování zvuku pro dokonalejší prostorové zvukové efekty. Výsledkem je obraz ostrý jako břitva. Vytvoří stejný dojem jako systém Dolby Pro Logic bez přídavných zadních reproduktorů.


Web ostrý jako břitva bazar

Budete zcela vtaženi do děje na televizní obrazovce. Tiskárna,kopírka,scaner,fax, web - má oboustranný tisk,ovládání přes telefon,wi-fi apod. Tiskněte barevné dokumenty v profesionální kvalitě při nákladech na stránku, které jsou až o nižší než u laserových tiskáren. S rychlostí černobílého tisku až.


Naleznete zde bazarové zboží všeho druhu. Vítejte v katalogu bazarových produktů. Coolstream Trinity HDsat - obraz ostrý jako břitva 08.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky