pátek 6. července 2018

Chai latte koření

Veškerý postup při výrobě vychází z originálních indických postupů a receptur. Chai Latte Exotické koření 2g. Simply Chai je inspirován původním čajem Indian Masala.


Jemná směs exotického koření , sušeného mléka a černého čaje. Položka je dočasně vyprodána. Chai Latte original, koření Smíchejte s vodou nebo mlékem a podávejte horké nebo studené.

S kostkami ledu a zmrzlinou připravíte vynikající ledové latte. Velmi lahodná sladká exotická. Směs koření na chai latte vám přináší také antioxidační účinky. Antioxidanty působí proti volným radikálům a zmírňují dopady působení volných radikálů na vaše zdraví.


Zkuste zařadit chai latte do vaší životosprávy jako náhražku za kávu, která vašemu zdraví nepřináší takové účinky jako chai latte. CHAI ČAJ je luxusní směsí černého CHAI čaje, mléka, cukru a přírodního aromatického koření. Nabízíme ho v příchutích Koření , Vanilka, Čokoláda a Zelený čaj.


Obsahuje méně než kofeinu. Je vhodný pro vegetariány a všechny ty, kteří rádi zkusí něco nového.

Jeho skvělou chuť si zamilujete. Chai - původem tradiční indický nápoj, je směsí čaje, mléka a koření. Už vám obligátní čaje nebo kávy tak trošku připadají fádní?


Máte chuť na něco nového a lahodného pro zahřátí? Dejte si Chai Latté a ani kvůli tomu nemusíte letět až do Indie! Stačí směs David Rio, ohřát mléko a důkladně promíchat. Choose from our range of delicious Chai Latte flavours and discover our range of Superblends!


O nline orders are now fulfilled by Garraways. Get off the Drink Me Chai range when you use code 10OFFDMC on checkout. Toucan s černým čajem,vanilkou,skořicí kardamonem a příchutí exotického manga. Podle legend chai latte vznikl jako očistný a léčivý nápoj a jeho recept vychází z principů ajurvédského léčitelství. Jestli chcete vyzkoušet jeho ozdravné účinky, tak už na něj nemusíte chodit do kaváren, ale připravit si svůj dokonalý chai latte doma.


CHAI LATTE je lahodnou směsí černého čaje, sušeného mléka a aromatického koření. Inspirován tradičním indickým nápojem s bohatou historií. Chai Latte Drink Me je kořeněný nápoj mnoha rozmanitých příchutí jako např. Tento nápoj se stal hitem nejen podzimu a zimy, ale i léta, a to nejen proto, že skvěle voní po koření daleké Indie.


Základem chai latte je černý nebo zelený čaj, směs exotického koření (hřebíček, kardamom, zázvor, skořice, případně šafrán, fenykl nebo černý pepř) a mléko (odtud také přívlastek latte ). Je to cca panák silného výluhu černého čaje s kořením na masala chai zalité našlehaným mlékem, jako na latte.

Složení: kardamom, zázvor, skořice, hřebíček a černý pepř. Příprava: g koření vař cca minut v litru vody, poté přidej 3-g černého čaje (nejčastěji cejlonský či Assam) a vař - minut. Chai latte , směs našlehaného mléka a koření. Kromě základních ingrediencí je obohacen o skořici a vanilku, můžete však přidat i další koření. Chalo Chai Latte Masala je autentický Chai s receptem přímo z ulic Indie!


V hindštině Masala znamená směs koření. Všechny informace o produktu Čaj Drink Me Chai Chai Latte Koření dóza 2g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Drink Me Chai Chai Latte Koření dóza 2g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky