pondělí 30. července 2018

Formy na svíčky z včelího vosku

Výroba svíček z včelího vosku je snadná, pokud máte k dispozici správné pomůcky. Pomocí forem na svíčky vytvoříte z včelího vosku vlastní originální výrobky, vhodné pro obdarování vašich blízkých i pro prodej zákazníkům. Novinky o apiterapii v blogu Připravili jsme pro vás informace z oblasti apiterapie.


V případě vašich dotazů, nás neváhejte. Další z možností, jak vyrobit svíčku z včelího vosku , je výroba točené svíčky. Takto se dá vyrobit svíčka z včelího vosku velmi jednoduše, bez pomocí silikonové formy a bez nutnosti rozehřívat vosk.


Nabízíme kvalitní silikonové formy na výrobu svíček z včelího vosku. Vyrobte si vlastní originiální svíčky , které můžete věnovat třeba jako krásný a voňavý dárek. Svíčky z včelího vosku - včelí svíčková směs. FORMY na svíčky , mýdla, sádru, modelovací hmoty a pod. Pokud jste se rozhodli pro výrobu vlastních originálních svíček zhotovených z včelího vosku , nacházíte se na správném místě!


Formy na výrobu svíček. Naleznete tu široký sortiment forem zhotovených z odolné směsice silikonu, se kterou se velmi jednoduše pracuje. V této kategorii naleznete všechny pomůcky potřebné k výrobě svíček ze včelího vosku. Pomůcky jsou dále rozděleny do hlavních kategorií – formy na svíčky , knoty na svíčky a barevné mezistěny, a umožní Vám tak výrobu produktu od samotného počátku až po konec. Vyberte si z různých forem a formiček na domácí svíčky.


Pokud použijete formy silikonové, při tuhnutí vosku ve formičce tuhnoucí svíčku sem tam uvolněte. Nebudete mít pak potíže s jejím vyklopením. Vytvořili jsme, dle výtvarného návrhu, originální formy na lité svíčky ze včelího vosku. Včelí vosk na výrobu používáme pouze čistý, bez jakýchkoliv příměsí a bez chemického čištění.


Mnou podomácku vyráběné svíčky jsou ze 1 včelího vosku od včel chovaných na jižní Moravě v okolí Brna. Při chovu ani při výrobě nejsou používány žádné chemické přípravky ani prostředky. Přijde mi, že svíčky hoří docela velkým plamenem. Postup Ustřihneme si knot podle formy a necháme rezervu na zapálení a zajištění.


Na prvním obrázku je na formě zbytek vosku z minulého odlévání. Ten je potřeba očistit, aby nám forma hezky. Jednu část knotu přivřeme do formy , kterou spojíme gumičkami, aby držela pohromadě a druhu stranu knotu přichytíme na jehlu či špejli tak, aby kno t procházel středem formy. Svíčka ze včelího vosku - Včelí úl. Na těchto stránkách si můžete prohlédnout naše svíčky ze včelího vosku , tyto svíčky byly odpradávna vysoce ceněné a byly po staletí jedním z mála zdrojů světla.


Dodnes jsou svíčky ze včelího vosku velmi žádané, protože vedle teplého světla šíří i jemnou vůni. Vyberanie voskovej sviečky z formy Po zatuhnutí a vychladnutí vosku sa môžu odstrániť sťahovacie gumičky a opatrne otvoriť forma. Sviečku je potrebné z formy jemne vybrať. Potom sa môže odstrániť špáradlo, knôt sa na spodnej strane odreže pri.


Svíčku ponocného, který ohlašuje noc může být součástí Betlému nebo jako volně stojící. Výroba forem ze silikonového kaučuku na odlévání svíček z včelího vosku. Přerov-Žeravice Toto je návod na výrobu forem- formy neprodáváme! Při výrobě forem používám LUKOPREN N. Rozhodněte se, jaký vosk chcete na svíčku použít.


Půl kila tuhého parafínového vosku vám dá zhruba 6ml roztaveného. Máte na výběr z několika druhů. Půl kila sojového vosku 5ml, a stejné množství včelího vosku 4ml. Parafín je tradiční vosk, ze kterého se vyrábějí svíčky , a je také nejoblíbenější. Pláty včelího vosku (mezistěny) pro stáčení a motání svíček.


Pozor, před stáčením je nutno pláty mírně zahřát, aby nepraskaly. Vyrobte si voňavé svíčky z včelího vosku pro sebe či jako vlastnoručně vyrobený dárek. Výrobu zvládnou s drobnou dopomocí i děti.


Vytvořte hřejivou atmosféru všech slavnostních příležitosti! Vyrobte si originální svíčku: barevnou a voňavou, z parafinu, gelu či včelího vosku ! Nabízíme klasické motané přírodní svíčky , ale také odlévané svíčky v mnoha různých tvarech a velikostech. Vyrábíme JEDINEČNÉ SILIKONOVÉ FORMY NA SVÍČKY , jaké nenaleznete v žádném jiném e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky