úterý 17. července 2018

Dřívkáč fajr

Finnish axe - Duration: 23:25. Je velký, opravdu, kus železa. Na obalu stanu je něco jako fajr retarde tak nevím, jestli je to pro retardovany oheň, nebo je.


Dřívkový vařič z počítačového zdroje. Pokud používám samotný dřívkáč na zahřátí nebo na opečení jídla je výkon dostatečný. Drievkač FAJR - rozkladací poľný varič. Bytelná konstrukce je schopna unést i velké nádoby plné vody. Fajr polní vařič - dřívkáč.


Otvor na přikládání je dostatečně velký aby se do něho vešly i vetší větve a klacky. Přestože je manipulace s vařičem jednoduchá, zde je uvedeno několik bezpečnostních. Nikde jsem tu nenašel nějakou zkušenost s vařičem Fajr, nedávno jsem na něj narazil a líbí se mi. Na zkoušku jsem si ho objednal tak uvidím jak se osvědčí v terénu.


Samozřejmě sem potom hodím nějakou tu fotku. Doufám že mi bude vyhovovat. Vyzkoušel jsem různý druhy vařičů tak uvidíme. Add dan Download Lagu Lagu Terbaru Indonesia, Barat,. Page information that show detail about website fajr.


Hodně cestuji po přírodě a dá se říct že. Tak tohle je nejnovější hračka. Ohňová krabička neboli dřívkáč vlastního návrhu, teda skoro vlastního. Hodně jsem se totiž inspiroval dvěma dřívkáči – 4Heat Stove v. Dřívkáč jsem si vymodeloval a udělal výkresy v počítači a nechal potom vypálit na laseru.


Skládá se ze čtyř bočnic a dna. Jak je vidět, není to kvádr, ale jehlan. Sice vypadá že bude mít dobrou stabilitu ale tím že nádoba stojí na horní hraně, tak musí stát naprosto rovně aby nádoba nesjela a nespadla. V malých nádobách se na něm nedá vařit a pro velké pánvičky je naprosto nevyhovující vzhledem k užšímu vršku. Poslední dřívkáč jsem měl v rukách už před dlouhými lety, navíc pokud si dobe vzpomínám, tak snad ani nebyl skládací.


U prvního sice byl přiložený i návo ale kdo by ho četl. Takže metoda pokus omyl a jak už tady bylo psáno, skoro to bylo na maturitu. V autě jsou spoje na klimatizaci volné kvůli otřesům. Jak se dá zjistit, kde uniká chladivo z klimatizace ? Bohužel to utíká asi dost pomalu, protože po naplnění dokáže fungovat celé léto. SUKL ensures that all human pharmaceuticals available on the Czech market meet appropriate standards of quality, safety and efficiency and only safe and functional medical devices are used.


Nakupujte laciné módní dámské Kabáty přes Airydress. Rozsáhlá kolekce laciných dámských Kabáty je dostupná online. Frantisek Rehák, Actor: Roky prelomu.


Pojmenování (název) životní situace. Základní informace k životní situaci. Uzavření manželství občanem ČR v zahraničí civilní nebo církevní formou před příslušným cizozemským úřadem nebo, ve výjimečných případech, pouze civilní formou před příslušným zastupitelským úřadem ČR v zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky