středa 11. července 2018

Cibulový porcelán

Cibulový porcelán má v české republice dlouholetou tradici. Byla využita technologie ruční malby podglazurní modří. Tato technologie zaručuje, že bude dekor dlouhé desetiletí nesmazatelný. Porcelán je pro kulturu a kvalitu stolování nejvhodnější materiál.


Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat. Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo, které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než. Nabízíme pouze kvalitní cibulový český porcelán s cibulovým dekorem, tzv.


Cibulák pravý kobalt s doživotně nesmazatelným dekorem v I. C), nikoli imitace cibulového dekoru - což je pouze modrý tisk pálený na nízkou teplotu, který se k nám dováží z Asie za nízké ceny. Majitel porcelánky zavedl nový technologický postup dekorace. Namísto ruční malby byla podglazurová výzdoba cibulového vzoru prováděna za použití ocelotiskových desek. Pouze drobnosti byly ručně. Dnes, keď čítate tento text, nesie firma názov Český porcelán a počet jeho častí v súčasnom prevedení je 8tvarov.


Cibulový porcelán

Tieto výrobky sú garantované Asociáciami sklárskeho a keramického priemyslu Českej republiky ako Český výrobok. Set 6ks pohárov a 1ks fľaša na víno, Sandra Wine set. V naší nabídce je také cibulový porcelán z Leanderu Loučky, který má velmi široký sortiment. Vyberte si český cibulák! Porcelánové soupravy, talíře, hrnky, šálky a podšálky, mísy, misky a další porcelánové doplňky v cibulovém dekoru tzv.


Bohatě zdobený, obrovská produktová řada, použitelný v myčce i mikrovlné troubě , splňující nároky tradice i moderní doby, to všechno je cibulák. Produkt byl úspěšně přidán do nákupníh. Cena poštovného je 13- Kč. Mohu cibulový porcelán používat do mikrovlnné trouby a myčky nádobí?


Cibulový porcelán

Společnost Český porcelán , a. Dekorace je na porcelán aplikována speciální technologií pod glazurou. Následně je porcelán vypalován v pecích při vysokých teplotách. Glazura je tenký průhledný povlak na povrchu porcelánu.


Cibuláková dekorace se z výrobku nikdy nesmyje. Vhodné jsou jako skvělé nádobí, či jen dekorace do interiéru. Získal obrovskou popularitu a byl zkopírován více než výrobními místy (včetně českých porcelánek).


Cibulový porcelán

Porcelán s cibulovým vzorem je snad nejvíce rozšířený porcelán v českých domácnostech. Provází nás už od našich dětských let, a vždy vnáší do našich kuchyní, či jídelen příjemnou atmosféru a klid. Díky vypalovací teplotě a způsobu dekorace, která je na porcelán aplikována speciální technologií po.


Dubí, cibulák;s:2:sk;s. Porcelánové jídelní soupravy, talířové soupravy, čajové soupravy, talíře, hrnky, šálky, misky a jiné doplňky z růžového porcelánu. Karlovarský porcelán nejvyšší kvality ozdobí Vaše stolování a je i hodnotným dárkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky