pátek 27. července 2018

Hyundai ws 8230

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us.


This feature is not available right now. Please try again later. Vedle ukazatele vnitřní i venkovní teploty a vlhkosti s pamětí pro maximální a minimální naměřené hodnoty, zobrazuje meteorologická stanice i další užitečné údaje o počasí. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag. Meteorologická stanice, LCD displej, vnitřní i venkovní teplota a vlhkost, bezdrátový přenos údajů až ze tří externích čidel Fotogalerie.


Tekintsd meg a termék információit. Všetky informácie o produkte. Kromě měření meteorologických údajů nabízí meteostanice celou řadu dalších užitečných funkcí. Díky barevnému displeji s velkými čísly stačí rychlý pohle abyste zjistili vnější či vnitřní teplotu, vlhkost vzduchu, čas, datum a předpověď počasí. Svým uživatelům nabízí zobrazení všech užitečných údajů na přehledném barevném LCD displeji.


Hyundai WS Senzor 8čierne. Vedľa ukazovateľa vnútornej a vonkajšej teploty a vlhkosti s pamäťou pre maximálne a minimálne namerané hodnoty, zobrazuje meteorologická stanica aj ďalšie užitočné údaje o počasí. Díky bezdrátové technologii můžete čidlo umístit ven bez nutnosti složitého propojení kabelem.


Svojim užívateľom ponúka zobrazenie všetkých užitočných údajov na prehľadnom farebnom LCD displeji. Během vteřiny tak poznáte, co si obléknout ven. Přístroj disponuje také pamětí na minimální a maximální naměřené hodnoty.


Hyundai ws 8230

Jestliže vás zajímá, jaké počasí vás. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Předpověď počasí, tendence barometrického tlaku, fáze měsíce,. Přímé porovnání meteostanic TFA 35. A felhasználó számára fontos adatok megjelenését biztosítja, jól látható színes LCD kijelzőjén. A beltéri és kültéri hőmérséklet és páratartalom mellett több hasznos időjárásról szóló információt tartalmaz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Sencor , SWS, 2Datum publikování: 17. Autor: Recenze Citace dle.


Před odchodem do práce nebo do školy nám mnohdy stačí letmo kouknout z okna, abychom viděli, zda prší, sněží, fouká, nebo svítí sluníčko. Především během jarních a podzimních dnů však počasí mate. Na první pohled může být krásně jasno, ale jakmile vyjdete ven, udeří vás. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Zobrazit celý popis Parametry a příslušenství.


Externí čidlo je určeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky