pátek 20. července 2018

Originální záložky do knih

Originální záložky do knih

A jestli se vám nechce shánět potřebné ingredience nebo žádné záložky zrovna nepotřebujete, zkuste něco jiného, co máte doma zcela jistě po ruce - krásných věcí, které lze jednoduše vyrobit z ruliček od toaleťáku. Patříte - li k milovníkům knih a vášnivým čtenářům, jistě si potrpíte na pořádné záložce. Aby něco vydržela, neroztrhala se, lehce se nevytratila. Nebo byla alespoň originální.


Pokud ano, jste tu správně. Záložky do knihy i diáře vyrobené ručně. Přívěsky se znaky monády, ba gua, čínské znaky i znamení. Jedinečné dárky které potěší. A tak je jen na vás jestli ji použijete do pohádkové knížky, nebo oblíbeného.


Ale proč byste to dělali, když je tak snadné vyrobit si originální a vtipnou záložku? Můžete si stránku v knížce založit pohlednicí, ale i obalem od tajně spořádané čokolády. Praktickým a nepostradatelným pomocníkem čtenářů tištěných knih je bezesporu záložka. Originální záložky do knihy: Vyrobte si také jednu! Inspirujte se v našich návodech, v nichž kombinujeme kovové záložkové polotovary, korálky, přívěsky, plsť i papír.


Prozkoumejte nástěnku „ ZÁLOŽKY DO KNIHY“ uživatele pavlinavin na Pinterestu. Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Magnetické, papírové a 3D záložky do knihy. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Já věčně zapomínám na jaké straně dočtu a pak hledám ,kde jsem.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Bookmarklovers jsou atypické knižní záložky s tématy klasických děl. Na záložkách jsou použity originální autorské ilustrace tištěné ručním sítotiskem na grafické papíry. Teď můžete mít krásnou a stylovou záložku s nápisem, jménem nebo obrázkem podle vašeho přání.


Zdarma originální záložky se jménem Spolu s výtvarnicí Alenou Hlaváčkovou jsme pro vás připravili zbrusu novou sadu ks originálních záložek do knížky. Teď tuto novinku vyrobíme vašemu zlatíčku zdarma. Hmotnost výrobku: g Materiál: bižuterní kov. Různé motivy - mrkající, smějící se, s motýlkem, pusinka atd.


Velké množství záložek, které bude stačit i těm, kteří je pořád ztrácejí. Použijte některou kresbu vašich dětí pro výrobu záložky do jejich knížky pohádek. Ponechte mezi nimi rozestupy asi cm. Zajistěte je na místě kapičkou čirého lepidla a zatavte je všechny najednou. A teď pro změnu něco pro milovníky knih.


Pořiďte si originální a praktické dřevěné záložky do knihy. TIP: Darujte někomu záložku s vlastním jménem. Papírové záložky do knih. Autorská grafika a tvorba.


Takové zaručeně jinde nenajdete. A navíc vám přibalíme záložky do knihy od ilustrátorky Zuzany Slánské a kartičkový kalendář. Vyberte originální příběh šitý vašemu dítku na míru.


Originální záložky do knih

Internetový obchod a galerie produktů, nabízející přání do obálky a na kolíček a také záložky do knih.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky