úterý 24. července 2018

Hrací skříňka bazar

Vybírejte z inzerátů. Ostatní - Hraci skříňka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Skleněný klavír jako natahování hrací skříňka. Cm velký, růžové barvy. Druh: hrací skříňka , rozměry: 11.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Inzerát hrací skříňka v okrese Děčín, cena 220Kč, od Tomna Sbazar.


Je to spodní hrací díl z dřevěného kolovrátku co zároveň poháněla.

Po natažení kličkou hraje asi minuty. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny,. Prosím o ohodnocení a nějaké info #128526; Děkuji. Rozměry - šířka 69cm, hloubka 31cm, výška 22cm.


Inzerát Hráči skříňka v okrese Kladno, cena 499Kč, od M. Ukázku melodie v mpzašlu mailem. Nyní cena pouhých 10-Kč za kus. Kvůli rozměrům musí být odesláno jako balík s poštovným 10-Kč. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Super dárek pro děti i dospělé s fantazií. Nová hrací skříňka ve tvaru lišky a kočičky. Perfektní stav, nové zboží, ještě originálně zabalené. Starožitná hrací modlitební skříňka.


Jukebox , Minijukebox, Hrací skřínka , Seeburg 147. Mám plechovek od čajů nejsou starožitné , ale z této doby. Dále tuto starou plechovou hrací skříňku ,mlýnek který při točení kličky vydává tóny.


Bazar - Malá Markétka má tajuplnou hrací skříňku, ve které je bezpočet nápadů, které potřebuje, kdy si chce hrát hry, jaké nejsou k dostání v žádném hračkářst.

Stille Nacht, Tzar und Zimmermann aj. Plně funkční, dekorativní, rozměry 40x36xcm. Prodám hrací skříňku Polyphon z 2. Hledáte nábytek do dětského pokoje? Vyberte pro vaše děti to nejlepší.


Sponzorované odkazy HRACÍ SKŘÍŇKA. NATAHOVACÍ HRACÍ SKŘÍŇKA - LZE ZAVĚSIT NAD POSTÝLKU, PŘI HRANÍ SE POHYBUJÍ PACIČKY, MYŠKA A MÉĎA KOULÍ OČIMA. Unikátní hrací skříňka je z alpaky a hraje! Zapalovač teď nefunguje. Hudba - Hraci skrinka bazar.


Veškeré informace na : 17limetka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky