středa 25. července 2018

Kontejnery na textil praha 6

Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, bot a doplňků, které již nechtějí nebo nepotřebují. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek. Společně můžeme dát oblečení druhý život a učinit svět lepším a čistším místem pro náš život.


Seznam všech našich sběrných kontejnerů na textil v Praze. V současné době jsou kontejnery umístěny na Praze a 7.

V Praze jsme odváželi sutě a stavební odpady z rekonstrukce Střešovické nemocnice. Při větších objemech a delší spolupráci poskytujeme slevy. Ve sběrných dvorech hl.


Spravovat kontejnery na textil není určitě žádná legrace. Napadnou vás nějaké zajímavé příhody s kontejnery ? Lenka a Katka za POTEX: V kontejnerech se občas dají najít i velmi pikantní kousky.

Přidejte se k nám a přijďte se starým elektrem do Žlutých lázní. Podrobnější informace o této společnosti a systému sběru textilu bylo před časem otištěno v Devítce (viz přiložený dokument). Pronájem kontejnerů na odpady v Praze a to včetně odvozu.


Demolice, vyklízení a odvoz suti. Vámi darované oblečení, prosím, odkládejte do kontejnerů zabalené nejlépe v igelitových taškách nebo pytlích. Praha v červeném bude 23.


Takto zabalené oblečení nám nejenže usnadní vyprazdňování kontejneru, které je prováděno ručně, ale balením také předejte nežádoucímu poškození nebo znečištění během přepravy do skladů a třídíren. Takového množství oblečení se Pražané ročně zbavují. Můžeme využít speciální kontejnery na textil , kterých je po Praze několik desítek.


Nepotřebné oblečení přitom není nutné vyhazovat. Je nutné si uvědomit, že odpadem není jen sklo, papír a plast, ale také TEXTIL. Cílem našeho snažení je dát textilu druhou šanci.


Ceny zahrnují přistavení, pronájem kontejneru, odvoz odpadu, ekologickou likvidaci, recyklaci. Pod naší střechou textilní odpad třídíme pro použití v.

Nabízíme a dodáváme lisy na odpady od evropského výrobce MBT GmbH a lisy pro zpracovávání odpadů i také paketovací lisy a lisovací kontejnery a překladiště.

Praze denně od :do 22:do až hodin. VOK (velkoobjemové kontejnery ) – služba přistavování velkoobjemových kontejnerů v ulicích města určených na objemný odpad v ulicích od občanů hl. Bio VOK – služba přistavování velkoobjemových kontejnerů v ulicích města určených pro bioodpad ze zahrad a domácností od občanů hl. Od Nového roku bude třídění olejů a tuků povinné, šestá městská část je nicméně teprve druhou městskou částí v hlavním městě, která se rozhodla využívat právě speciální kontejnery.


Lidé na Praze nově mohou třídit jedlé oleje a tuky do speciálních kontejnerů. Už delší dobu třídí tímto. Na stanoviště označené jako mobilní sběrný dvůr je možné donést kromě objemného odpadu také bioodpady, dřevěný odpad a stavební suť (v množství 1m³ na osobu za měsíc). Pro odložení bioodpadu ze zahrad rodinných domů využijte velkokapacitní kontejnery přistavované v jarním a podzimním období roku. Starý nábytek ani jiné druhy odpadu nelze odkládat vedle sběrných nádob na směsný ani na tříděný odpad.


Vzhledem k tomu, že nábytek obsahuje příměsi škodlivých látek, je v zájmu každého občana, aby nebyl pálen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky