pátek 27. července 2018

Nerezová várnice s výpustí

Nerezová várnice s výpustí. Ideální pro udržení teploty studených či teplých nápojů jako je např. V nabídce nerezových várnic máme široký výběr. Potřebujete objemnou a velkým obsahem litrů, nebo stačí malá litráž? K dispozici jsou nerezové várnice s výpustí , kohoutem, nebo bez výpusti , kohoutu.


Vrchní víko je utěsněné a po určitou dobu udrží obsah teplý.

Onpira nerezová várnice s výpustným kohoutem. Víko je uchyceno pevně pomocí spon, které zaručují pevné utěsnění várnice. Várnice je vybavena víkem se silikonovým těsněním. BERGLAND24Vše pro Váš dům, dílnu a zahradu. Prosím, použijte minimálně znaky!


Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Dvojité víko izolované pěnou se silikonovým těsněním odolným na otěr. Dno várnice je opatřeno odolným gumovým návlekem, který omezuje mechanické.


Celonerezová várnice KARAFIÁT.

Na prodej gastro nerez várnice – termos s výpustí na tekutiny. Bez kohoutu (cena cca 1- 250Kč dle provedení). Kč, dobírka 2Kč - záloha na poštovn. S těmito praktickými várnicemi značky Schengler, které jsou dostupné v celé škále různých velikostí, udržíte dlouho a spolehlivě Vaše pokrmy nebo nápoje přesně dle Vašich představ teplé či studené.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Genuss für mehr als nur einen Augenblick. Tento kvalitní produkt se díky svému ušlechtilému vzhledu může pyšnit nejlepšími hygienickými vlastnostmi.


Termovárnice s výpustným kohoutem o objemu l, vyrobena z nerezové oceli. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Termosy a várnice na přepravu jídla a nápojů jsou již mnoho let odzkoušenou formou přepravy. Vnitřní vložka - nádoba je vždy nerezová.


Nabízíme také várnice na čaj s výpustí. POPIS: - celonerezová termovárnice - nerezová vložka - nerezové víko - gumové těsnění. Rozměry: průměr 24cm, výška 25cm Samostatná nerezová vložka 5L. NEREZOVÉ VÁRNICE OBEDÁRE. Jazda s elektromotorkami Soco je iná, ako jazda s bežnými motorkami so spalovacím motorom.


Termos je efektivní a spolehlivý pomocník při transportu potravin a nápojů. Nádoba (termos) je konstruována jako soustava dvou do sebe zasunutých válcových nádob s víkem. Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení.

Termos má ergonomická transportní ucha a šest háků držících víko. Dno termosu je opatřeno odolným gumovým návlekem. Izolovaný termos uvnitř s nerezovou vložkou. Dodávaný s výpustným kohoutem.


Určený k přepravě teplých nebo studených jídel a nápojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky