úterý 10. července 2018

Stojan na toaletní papír a štětku

Stojan na toaletní papír a WC štětku SIENA, v 1. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Vlastnosti produktu: stojan na role toaletního papíru, sestava obsahuje WC štětku , štětka s výměnnými štětinami, odolné, tvrzené sklo,nerezová ocel, značkový produkt německé firmy Wenko.


Držáky na toaletní papír a WC štětky. AQUALINE - SAMBA držák toaletního papíru bez krytu, chrom (SB117) 1Kč. Skladem u dodavatele, - dnů. Stojany na toaletní papír nebo držáky toaletního papíru - nezbytnost pro každou domácnost Vyrobeno s důrazem na detail, vysoce funkční a nenahraditelné v každé koupelně - takové stojany na toaletní papír můžete najít v naší neustále se rozšiřující nabídce. Stylová sada koupelnových doplňků, stojan a držák na toaletní papír , kartáč na WC, RIVALTA WENKO.


Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. TOQ zásobník, stojan na toaletní papír KOZIOL (barva-ČERNÁ) 5Kč. Stojací toaletní set Wenko Cosenza. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Prosím přihlaste se nebo registrujte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. WC set carbon Moiree - Kela. SAMBA SB1stojan s WC štětkou a držákem toal. Toaletní kartáč z dubového dřeva Wireworks Mezza.


Blomus WC kartáč k upevnění na zeď 35. Elegantní, samostatně stojící set STYLE kombinuje držák na toaletní papír a záchodové štětky. Vyznačuje se estetickým provedením a atraktivní kombinací všech složek.


Rozhodně dodá každé koupelně elegantní charakter a udržuje toaletní papír a WC štětku na snadno přístupném místě. AQUALINE BAMBUS stojan s držákem na toaletní papír a WC štětkou, hranatý, bambus BI026. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky.


Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Báječné se hodí k doplňkům QUELLA, EVEREST, OLYMP nebo IPALA. Obsahuje stojan s držákem na papír a vyjímatelnou kovovou nádobu s WC štětkou.


V nádobě se pak nachází umělohmotná nádobka, aby se snáze udržovala čistota. Při doplňování papíru stačí stisknout na jednu stranu trubičku - držák na papír , vytáhnout jej z otvorů, nasadit papír a vložit držák zpátky do otvorů. WC štětku moderní design v lesklé zelené Ve stejném designu je k dispozici také kelímek, dávkovač mýdla, WC štětka, držák na toaletní papír , věšák, odpadkový koš. Dostupné jsou také kosmetické organizéry: make. Dobře vypadá, vůbec nepřekáží a je vybavený toaletním kartáčem.


O značce : S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou část práce odvedou za vás. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky