čtvrtek 26. července 2018

Dřevěné vědro bazar

Pravidla péče o dřevěné podlahy. Maminky vědí, že Leifheit TWIST SET - sada vědro , mop, náhrada plně funkční stojí. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Set obsahuje saunové dřevěné vědro 4l s plast. Necky na prase dřevěné - Použité. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vhodné třeba jako obal na květináč. Rozměry D1xDH1xHcm. Tvarová rukojeť velký D 37xH 35x59. Vše sloužilo ve foto ateliéru k focení novorozenců.


Vybírejte z inzerátů. Dekorace malé dřevěné vědro ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Využití jako dekorace či pro setbu květin, okrasných keřů na zahradu, či do zimních zahrad. Inzerát platí do odstranění. Je možné také použít jako obal na květináč, nebo vyvrtat do dna otvor a osázet květinami.


Dřevěné vědro průměr 25cm výška 22cm. Z pozůstalosti, nevyužiji. Vědro je staženo kovovými obručemi, součástí vědra je kovové ucho na nošení nebo na zavěšení. Cena dřevěného vědra je 90- Kč. Foto - Prodam drevene bazar.


Vyrobeno ze smrkového dřeva, staženo kovovými obručemi. Prodám okrasné dřevěné vědro. Standardně se dřevěné lamelové dveře a dvířka vyrábějí ze smrkového dřeva, bez laku, s transparentním lakem nebo v bílé barvě a někdy v provedení bílá lazura. Materiál HEMLOCK borovice. V případě zájmu mi volejte na uvedené telefonní číslo.


Naše dřevěné džbery zvládnou obojí. Jsou vyrobena tradiční metodou z kvalitního borovicového dřeva. Průměr 50cm, výška 45cm. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem. Kategorie Židle - bazar.


Sekce dům a zahrada materiál - stavba inzerce - stavební bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky