pondělí 9. července 2018

Termoska s brckem

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezová vakuově izolovaná termoska na nápoje s brčkem ve stylovém designu. Tělo termosky je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Mezi stěnami termosky je vakuová izolace. Termoska dosahuje výborných izolačních vlastností. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Dvojplášťová termoska z nerezové oceli udrží tekutiny studené až hodin a teplé až hodin. Silikonové brčko dovolí vypít z termosky i tu poslední kapku :-) a víčko má držátko pro snadné nošení nebo zavěšení na batoh, kočárek apod. Podrobný návod k použití najdete na obalu. Před podáváním nápoje vždy zkontrolujte, zda není nápoj příliš horký!


Připravte mu ho dostatečně teplý, nebo naopak vychlazený, s jistotou, že si vybranou teplotu udrží opravdu dlouho! Hrdlo termosky utěsňuje uzávěr s integrovaným brčkem. Dětská dvouplášťová vakuová termoska s brčkem Tescoma Bambini o objemu 3ml je vhodná pro děti od měsíců a disponuje odnímatelným klipsem pro zavěšení. Dvouplášťová vakuová termoska uchová dětské nápoje teplé nebo vychlazené, opatřeno pružným silikonovým brčkem a odnímatelnou klipsou pro zavěšení.


Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let. Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti, padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku. Oproti původnímu modelu. FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termo - láhev s brčkem Vhodná pro předškolní a školní děti, která padne dobře do jejich ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku, či držáku nápojů v autě.


Je navržena pro každodenní použití po celý rok. Nicmene celkove spokojenost a doporucuji. Díky svým kompaktním rozměrům se termoska snadno vejde do batůžku, kočárku či držáku nápojů v autě. Uzávěr termosky umožňuje otevření a uzavření jednou rukou.


Slovo cool má s termoskou od b. TERMOSKA NA PITÍ S BRČKEM. Nápoje se pijí pomocí brčka přímo z termosky. Láhve s brčkem, Twistshake CZ. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Termoska s brckem

FUNtainer termoska je odolná a vodotěsná , dobře padne do ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku či držáku nápojů v autě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skvělá termoska pro děti, lehce se z ní pije, 1 těsnící a udrží nápoj teplý až hodin. Náhradní díly k dispozici.


Nic nezabrání dlouhým procházkám v létě nebo v zimě. Termo, termo, termoska ! Sortiment pro nejmenší s názvem BAMBINI už rozhodně nepatří mezi nejmenší produktové řady, naopak se docela rychle a ve velkém rozrůstá o stále zajímavější a žádanější položky. Dětská termoska s brčkem BAMBINI: Konečně opravdová termoska pro děti!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky