pátek 20. července 2018

Topné těleso do trouby ardo

Pro sporáky a trouby Ardo. Náhradní díl pro sporáky a tr. Topná tyč je určena do vestavěné trouby Koryna.


Parametry topného tělesa značka spotřebiče topného tělesa: Nardi, Koryna pozice topného tělesa: dolní příkon topného tělesa:. Topná tělesa Mora, Gorenje do horkovzdušných trub a sporáků. Spodní Topení Do Trouby Ardo.


W , 35cm šířka , 36cm délka od držáku , 5cm rozteč šroubů k uchycení. PS - na starších sporácích se ještě může vyskytovat trochu odlišný tvar topné spirály - toto je nyn. Těleso nepoužívejte na ohřev kapalin!


Dodejte párty nový život nebo užívejte večeři pozdě do noci příjemně venku: když teploty klesnou, jedním stiskem tlačítka jednoduše zapněte ohřívač Blumfeldt a užívejte si. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu.


Tvarovaná spodní topná tyč do sporáků zn. ARDO spodní topné těleso. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Ochrana soukromí Kontakty RADY, TRIKY. Zde nabízíme náhradní díly na trouby - topné tělesa trouby , těsnění dveří trouby , ventilátory trouby , vrtule ventilátoru trouby , termostaty trouby , pojistky trouby atd.


Pokud si nebudete jisti zda jste správně vybrali vhodný náhradní díl na vaši troubu, napište do poznámky v objednávce model. AMICA Typ a model, výrobní číslo. BOSCH-SIEMENS Typ - kombinace písmen a čísel, např. Topné těleso do trouby Ardo horní sporáku. Dle přání lze u nás zakoupit stejné topení s DÍROU pro NTC čidlo.


Pokud potřebujete stejné topení s dírou, uvete to do poznámky ve Vaší objednávce. Skladem na prodejně ks. Kruhová topná tělesa pro sporáky a trouby. Opravy elektrospotřebičů - prodej náhradních dílů.


Podobné fráze na Sleviste. Klasické trouby mají univerzální využití a hodí se jak do menších, tak i větších domácností. Nicméně pokud řešíte problém s nedostatkem místa v kuchyni, jsou pro vás lepší volbou kompaktní trouby s výškou pouhých cm. Kompaktní trouby jsou proto ideální pro jednotlivce i páry.


Doporučujeme: hs-sparta. ERPADLO pračky Whirlpool, Ign. Poptávám topné těleso do elektrické trouby Poptávám topné těleso spodní na el. PA40EE INOX, typ-FM 60-2CC.


Toto topné těleso Gorenje je nutné objednat přes eshop! Závěs dvířek trouby Ardo. Cena: 4Kč (s DPH) EUR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky