úterý 17. července 2018

Skleněné dózy ikea

Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled. Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Naše zaváracie poháre, dózy na čaj, kávu a cukor a sklené nádoby sú praktické a štýlové. Vďaka nim budete mať lepší prehľad v kuchyni, vaše jedlo dlhšie vydrží a zároveň dodajú vášmu domovu moderný a sofistikovaný vzhľad.


V našom sortimente ich nájdete v rôznych štýloch, veľkostiach i tvaroch.

Priehľadné dózy a vrchnáky hneď ukážu, kedy treba doplniť zásoby. Získate dobrý prehľad o tom, čo je uložené v chladničke a vyhnete sa plytvaniu. Jsme přesvědčení, že když to bude vidět, tak to sníte. Proto na této stránce nabízíme velký výběr krabiček na oběd z průhledných materiálů jako plast nebo sklo, díky kterým lépe vidíte, jestli jste opravdu dojedli všechno. Máme ale i neprůhledné krabičky: ty jsou zase na sladkosti.


IKEA - KORKEN, Dóza s víkem, čiré sklo, Dóza má vzduchotěsný uzávěr, který je ideální pro uchování oblíbených domácích džemů a aspiků. Vzduchotěsné víko pomáhá déle uchovávat chuť a aroma jídla. Díky průhledné dóze vždycky hned najdete to, co potřebujete, bez ohledu na to, kde je umístěná.

Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření. Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete.


Nebo otevřete víčko jen napůl a můžete z ní usypat, kolik potřebujete. Vyrobená tak, aby sedla do ruky, takže snadno můžete míchat a zároveň přilívat. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Chcete si vyšňořit stěny?


Stačí jen obrázek a rámeček. Potřebujete pověsit rodinné foto, plakát se štěňátkem, reprodukci uměleckého díla? U nás na ně vždycky najdete jeden nebo celé tucty vhodných rámečků. Skleněné dózy na potraviny. Vyberte si z široké nabídky skleněných zásobníků a potravinových dóz.


Ideální k uchovávání potravin. Někteří lidé jsou rození šéfkuchaři. Jiní ale potřebují trochu pomoci. Třeba tím, že budou mít k dispozici chytré sety spotřebičů a chytré kuchyňské náčiní, které jim umožní dělat více věcí najednou a zvládnout i sebeobtížnější recept (i když třeba na druhý pokus).


Možnost osobního předání Praha (Praha-východ) nebo zaslání dle dohody.

Chlebník IKEA nerez viz foto. Bambusova roleta IKEA nepouzita. Prodám dětskou plastovou sadu příboru z Ikea , jen 2-Kč. Objednejte dnes domácí potřeby za akční ceny. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze.


Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem. V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva.


Brabantia Dóza průhledné víko bílá. Na všechno, na co je budete potřebovat a klidně i nějaké navíc. Dózy se totiž nikdy neztratí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky