pondělí 23. července 2018

Psí cedule na plot

Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák. Pořiďte si na branku či bránu svého plotu výstražnou ceduli s nápisem Pozor pes nebo Tady hlídám já. V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Velký výběr plemen je řádně roztříděn do kategorií.


Velikosti těchto Tabulek jsou standartně 15x1a 20xcm. Tabulku dodáváme včetně provázku a je tedy připravená na pověšení.

Tabulky dodáváme běžně se zakulacenými rohy. Provázek je protažen dvěma otvory v. Plot Jak porozumět řeči psího těla - Rosie Lowry. Vtipné či nápadité vzory, texty a obrázky na nabízených cedulkách a cedulích pobaví nejen Vás při vybírání dárku, ale i obdarovaného.


A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou. Rosie Lowryová během své dlouholeté praxe cvičitelky psů a poradkyně v oblasti psího chování používala při výcviku klikr trénink nebo jiné způsoby odměňování, ale nakonec, po několika desetiletích zkušeností, dospěla k závěru, že nejlepší vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit jenom na základě. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např.


Pozor pes, Tady hlídám já, hrnečky, obrázky a další výrobky s autorskou grafikou Hafdecoru.

Plemena psů a motivy stále doplňujeme. Originální dárky nejen pro pejskaře. Velká psí cedulka ručně vyrobená z keramiky s nápisem Měl bys vědět, že dokážu přeskočit plot. Dřevěné výrobky ( cedulky ) jsou na objednávku dodání cca 7-20dní.


Kovová - hliníková originální cedulka s fotkami plemen psů a různými výstražnými texty. Výstražné a informativní psí cedulky na dveře nebo plot (92) výstražná cedule Pozor pes a pod Plechové potištěné tabulky s krásnými fotkami různých ras pejsků nebo jen s textem s psí tématikou. Kdo by odolal smutnému pohledu, který dokáže jen Please guy? Kvalitní 2mm plastová cedule , rozměr 1x 2mm.


Kromě seriózního použití v hotelu či kanceláři, můžete využít na kreativní legrácky u vás doma. Natrénujte si psí pohled této meme postavičky a nikdo vám už nikdy neřekne NE. Cedule na dveře Please guy. Stínící sítě na plot Plotex zelené barvy májí průhlednost. Na zařízení je nabídnuta Limited Lifetime Warranty.


Termín dodání je 1-dny od přijetí objednávky, nebo připsání platby na účet. Výroba cedule probíhá formou tisku na plech, který je ošetřen proti UV záření. Lze je samozřejmě použít i do interiéru jako obrázek (dodáme s provázkem na zavěšení), nebo nalepit na vchodové dveře (cedulka bude bez otvorů a přibalíme oboustrannou lepicí pásku). Stačí napsat upřesnění do poznámky v objednávce.


Velmi hezká plechová psí cedulka s motivem zobrazujícím pejska Leonbergera s textem Nevstupuj bez mého pána!

V naší nabídce najdete tištěné psí cedule různých velikostí a potisků, s texty nebo obrázky. Od klasických Pozor pes až po méně tradiční Štěkám, ale nekoušu. Vyberte si své oblíbené plemeno. Máme tabulky na dveře s německými ovčáky, čivavami, koliemi, francouzskými buldočky, rozvajlery a dalšími pejsky.


Vždycky záleží na konkrétních okolnostech. Vnikl na cizí pozemek neměl tam co dělat. Bez jakýchkoliv problémů pro majitele psa.


Dřevěná cedulka na plot ,originální úsměvná malba,hodí se na každý plot ,malováno venkovní barvou a. MALOPOTISK : VÝSTRAŽNÉ CEDULE - JMENOVKY VÝSTRAŽNÉ CEDULE foto polštáře foto puzzle NAŽEHLOVAČKY foto klíčenky FIREMNÍ CEDULE ČÍSLA POPISNÁ foto podložky pod myš foto bryndáky ostatní foto tácky REKLAMNÍ POTISK foto plyšáci OBRÁZKY NA STĚNU MAGNETKY foto zástěrka na flašku DĚTSKÉ CEDULE Foto hrnky SMUTEČNÍ SAMOLEPICÍ ŠTÍTKY EET CEDULKY GRAVÍROVÁNÍ tisk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky