čtvrtek 10. října 2019

Minipivovary mapa

Kontejnerové minipivovary. Přehledná interaktivní mapa českých a slovenských pivovarů a minipivovarů, další pivovary v okolí, vzdálenosti mezi pivovary, odkazy na piva vařená v pivovarech, hodnocení, názory, recenze. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění. Map českých pivovarů naleznete na Internetu snad desítky. Některé jsou pěkné a neaktuální, jiné prostě jen škaredé a nedoladěné, další jsou sice přehledné, ale hůře použitelné.


Většina z nich má některé pivovary umístěny úplně špatně a na větším monitoru pohled na mapu připomíná tankový výhled.

Pravidelne sa ju snažíme aktualizovať. A ako to dnes vyzerá na našom trhu? Na Slovensku dnes máme malých pivovarov a ďalšie stredné a veľké. V príprave je pritom viacero ďalších pivovarov. Unikátní interaktivní pivní mapa českých pivovarů, včetně pivovarů v německém, rakouském, polském a slovenském příhraničí.


Plzeňský kraj má vše, co si můžete přát. Krásnou, pestrou přírodu, historické skvosty, řadu památek, kouzelné hrady, zámky i romantické zříceniny, muzea, sportovní centra, atrakce pro rodiny, zábavu pro seniory, lázně, wellness, kouzelná města a místa. Do you own this website?


Pivní mapa je přehledná, interaktivní, plná výborných a praktických funkcí.

Informace o Vašem kraji a jednotlivých pivovarech naleznete níže. Mapa slovenských pivovarov. Asociácia malých nezávislých pivovarov Slovenska o. Seznam pivovarů v České republice je výčtem aktuálně provozovaných pivovarů rozděleným podle krajů.


Vyrábíme a prodáváme řemeslné pivo. Stejně jako ostatní i my jsme museli náš výčep zavřít. Pivo GARP se však vaří dál. Průmyslové minipivovary.


Hlavní důraz je kladen na maximální funkčnost a efektivitu výroby, bezpečnost obsluhy a ekonomiku provozu, díky čemuž úspěšně konkurují velkým pivovarům. Sousedský pivovar Bašta se nachází vedle restaurace U Bansethů v Pražských Nuslích. Na čepu jsou piva která ochutnáte jen u nás. Minipivovary a pivovary zrušené jsou uvedeny samostatně.


Na pivní mapě Prahy je dnes už okolo pivovarů. Tradice některých sahá hluboko do historie, jiné vznikly teprve nedávno. Vedle stálic pražské pivní scény přibývá podniků, kde vaří vlastní pivo nebo čepují speciály české i zahraniční produkce.


JUNGBERG HOŘICKÝ PIVOVAR. Jednoho letního dne jsme si splnili náš sen – uvařili jsme vlastní pivo. Bylo to pouhých litrů, avšak síla zážitku a strhující dobrodružství nám udalo nový směr.

V nabídce je Urban i Heřman Miliony litrů piva z malých pivovarů čekají na své zákazníky. Z toho statisíce litrů jsou na… Na Vysočině je sto čtyřicet potvrzených případů. Historie pivovarnictví v Německu má již tisíciletou historii. H istorie německého piva asi nejvíce ovlivnil zákon z šestnáctého století. Jmenoval se Reinheitsgebot, česky zákon o čistotě piva a nabyl platnosti 23.


Vaření piva je věda, vaření piva je umění, ale pro nás je to hlavně radost. MBe menu se snoubí s pivem, je založeno na tradičních receptech české kuchyně a objevuje její leckdy zapomenuté chutě a suroviny z lokálních zdrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky