pondělí 28. října 2019

Myčka electrolux chyba 10

Chyba Iv myčce Electrolux Na začátku programu přibližně v prvních minutách může dojít k poruše a na displeji se objeví chyba iv myčce Electrolux. Vedle zadaného kódu světlo bliká naproti štítku En ale nemusí tomu tak být. IChyba v myčce nádobí Electrolux - Problémy s vodou. Když myčka Electrolux vydá chybu I1 indikátor END může blikat dodatečně - jednou s přerušením.


Odšroubujte napouštěcí hadici z kohoutu a zkontrolujte, zda jím přitéká dostatek vody. Během provozu myčky nádobí Electrolux mohou vzniknout potíže ve formě samodiagnostického systému. Tento systém zřídka pracuje na krátkou dobu, obvykle pokud se objeví chybový kó znamená to, že se myčka nádobí něco špatně. Co udělat, pokud se na displeji zobrazí chyba iv myčce Electrolux ? Osm bliknutí - chyba v paměti řídícího modulu. Problém se vyřeší blikáním modulu nebo jeho nahrazením novým modulem.


Kód chyby iDevětkrát blikat je kritický rozklad v systému MSF nebo CCF kontrolního součtu. Situace je doprovázena blokováním všech režimů praní a osvětlením indikátoru zapnutí a vypnutí. Všechno co se týče vody odtok i přivod jsem zkontroloval a zkoušel jsem trochu vody nalet ručně a myčka vodu vypustila,takže jen nenapouští.


Ukazuje chybu ia i10. Co ještě zkontrolovat,nevyznate se někdo v tom. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Nyní víte, co dělat, pokud myčka Electrolux udává chybu I30. Proveďte prohlídku a čištění zařízení nejméně jednou měsíčně, pak tyto problémy vás nebudou rušit. Co dělat, pokud se na displeji objeví jiné kódy, přečtěte si v samostatném článku.


Myčka Electrolux je moderní pomocník v domácnosti. Vám zajistí pohodlí při mytí nádobí: Eco 50°C, intenzivní 70°C, hodina 50°C, AutoFlex 45°-70°C. Porovnání cen mycka electrolux chyba , srovnání cen mycka electrolux chyba na portálu HLEDEJCENY.


Poptávám opravu myčky Electrolux. Po zapnutí programu, cca po - minutách hlásí chybu i20. Po otevření myčky je uvnitř sucho. Chybu hlásí i po vyčištění filtrů, ke kterým jsem se dostala.


Děkuji, Eva Navrátilová. Měla jsem něco podobnéh na jaře, myčka Electrolux , chyba i30. Firma Electrolux zajistila náhradní řešení, kdy jednu původní variantu nahradila cca novými verzemi zámku dle způsobu otvírání myčky. Dle návodu chyba s přítokem vody.


Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil. Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka.


Hadici během 20min vyměnil a myčka jede.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky