čtvrtek 10. října 2019

Motor na gril bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Dom a záhrada - Gril motor bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Popis: Profi motor na gril pro skutečnou váhu masa 1Kg bez vyvaženi. Celonerezovy MM bytelný obal napájeni 2V otáčky po směru hodin nebo v protisměru.

Stroje - Gril motor bazar. Grilovací motor UMRLucifer pro gril na sele, bez ZDROJE, max. Kg (Intertech motorek na gril, do 1Kg vyváženého masa, reálně však cca Kg) INTERTECH UMR- motor nejen ke grilům Ga Gbez zdroje Popis: Balení obsahuje pouze grilovací motor UMR0 dodáváno bez napájecího zdroje. Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab, gyros. Cena je jen za motor bez příslušenství!


Predám gril , vhodný na chatu alebo do prírody, kde nie je elektrika. Je to podomácky vyrobený gril , uhlie sa dáva v zadu ( na výšku) a masť kvapka do zbernej nádoby, veľmi praktické. Gril sa dá postaviť na nôžky, dajú sa tam ugrilovať 1-ks kurčiat, poháňaný motorčekom na batériu, podľa používania. Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto.


Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Možno také použít na grilování mas. Prodám gril na trdelníky na dřevěné uhlí. Kategorie Zahradní grily - bazar.


Predám úplne nový motor na gril rozbalený iba kôli fotke. Na internetovej stranke firmy stojí €.

Motorek je asynchronní. Ke grilu je nerezových válců, cedule s nabídkou a držák na hotové trdelníky. Ideální pro domácího kutila. Rychlost otáčky za minutu, W, 2V, 50HZ. Hmotnost motoru kg, délka kabelu 2m.


Průměr hřídele je mm. V nabídce na zahradnidrevenynabytek. V případě zájmu o koupi nebo dalších dotazů mi prosím volejte na uvedené telefonní číslo. Omezme však osobní kontakt na minimum. Bazar , komisní prodej - Doplňky, oblečení, ND - Úprava výkonu na motorové brzdě harley-davidson-brno.


Zboží na dobírku pozastavujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky