pátek 18. října 2019

Sada silikonových baněk

Masážní olej může být s vůní jasmínu. V knize jsou popsány techniky aplikace baněk i moxy, indikace s kontraindikacemi, najdete tam. Tyto webové stránky využívají Cookies, aby zlepšili Váš zážitek při návštěvě webových stránek ZÁZRAKY DUŠE. Předpokládáme, že jste s využíváním Cookies na těchto stránkách v pohodě, avšak můžete se svobodně rozhodnout, pokud se vám to třeba nelíbí.


Popis Další informace Popis. Jsou vyrobeny ze silikonu a účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). Podtlak si při přiložení baňky můžete regulovat sami podle potřeby.


Vhodné zejména na odbourávání celulitidy a zlepšení lymfatického toku. Výborná aplikace u dětí, odpadá strach z ohně. Baňky jsou vhodné k baňkové masáži i klasickému přikládání-výborná aplikace u dětí-odpadá strach z ohně. Baňkujte bez ohně a vakuové pumpy. Kvalitní sada silikonových baněk pro skvělou masáž.


Baňky jsou nerozbitné, praktické, mají dlouhou životnost a jsou za skvělou cenu. Vše pro baňkování pořídíte na wellea. Profesionální sada masážních silikonových baněk pro masáže ve wellness i fyzioterapii.


Více informací o produktu. V profesionální sadě najdete: x malá baňka (průměr cca cm). Původní cena 40K č. DPH 28Kč Detail.


Už máte nějaké skleněné vánoční ozdoby? Vánoční dekorace jsou rozhodně Vánoce a Advent. Tyto vánoční ozdoby jsou super tip na dárky. Určené k masážím bez použití ohně.


U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. Sada kusů silikonových baněk. Najdete u nás všechny možné druhy baněk.


Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Dále si můžete vybrat sady plastových baněk s pumpičkou. Pneumatická silikonová baňka. Postup: pomocníkem při baňkování jsou například koule ze skla (baňky), v nichž se pomocí.


V dnešní době se používají také plastové nebo silikonové baňky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Na doplňování i vypouštění energie v drahách jsou velmi. To jsou vlastnosti, které ze silikonových masážních baněk dělají ideální produkt na baňkové masáže.


Silikonová baňka KŘÍŽOVÁ – Malá sada 10ks. Namažte masírované místo speciálním masážním olejem (např. třezalkový olej nebo masážní olej neutral) a pusťte se do toho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky