pátek 25. října 2019

Multifunkční nůž kleště

Mají podobu zavíracího nože, ale stejně jako multifunkční kleště obsahují mnoho dalších nástrojů. Multifunkční nůž se výborně hodí pro kempování i běžné denní použití. Firma SOG sídlí v USA v Lynnwodu ve státě Washington. Kleště obsahují mimo jiné šroubovák, nůž a pilník na nehty. Výrobky firmy SOG lze rozdělit do třech kategorií.


Tento vítěz mnoha testů založených na hodnotách původního švýcarského „důstojnického nože“ je multifunkčním a uživatelsky velice přívětivým pomocníkem.

Jeho funkčnost je navíc umocněna vybavením o praktické kleště. O oblibě a užitečnosti multifunkčních nožů se není potřeba obšírněji rozepisovat. Firmy jako Gerber, Leatherman a samozřejmě Victorinox šly ještě kousek dál a dodávají na trh nástavbu univerzálních nožů v podobě multifunkčních kleští. Kleště , nůž , štípač drátů, pilka, křížový šroubovák, nůžky, pravítko, pilník. Jedna možnost je zakoupit si toto nářadí a nástroje jednotlivě (a to včetně velké brašny) nebo si pořídit některé z multitool nářaďových kleští z naší nabídky.


Kromě kleští můžete využít například dva ploché šroubováky, jeden kříž. Kupte si multifunkční kleště mající vše důležité - otvírák, pilník, nůž , pojistku a mnoho dalšího. Součástí je pouzdro s možností uchycení na pásek.


Ferrino Coltello con posate je vhodný do přírody a na výlety.

Mulifunkční nářaďový nůž , délka otevřeného nože 1mm, délka složeného nože 115. Inzerát Nůž , multifunkční kleště v okrese Prostějov, cena 100Kč, od Jana Vorrethova na Sbazar. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Na nože s pevnou čepelí, zavírací nože a nářaďové nože.


Nůž a multifunkční kleště , sada obsahuje: taktický zavírací nůž Gerber Evo Large s polozubatým ostřím a flipem, který umožňuje bleskové otevření. Nářadí kapesní FOX s pouzdrem. Nůž nářaďový RUI TACTICAL TOOLS se sadou bitů ČERNÝ.


Nabízíme kvalitní a levné pletené šňůry, vlasce, a také rybářský camping jako jsou přístřešky a bivaky, oblečení pro rybáře, lehátka, spacáky a třeba také nože a nádobí pro rybáře. Všechno zboží se snažíme mít skladem. Nabízíme plno slevových akcí a výhod pro registrované zákazníky. Velice pevný funkčně zpracovaný multifunkční nůž pro náročné muže, kterým již čepel nestačí! To je zkrácený popis pro multifunkční kleště Gerber Strata Multi-Plier.


Tyto kleště v sobě ukrývají komponent pro podporu vašeho klidného spánku. Každý nástroj je perfektně vyleštěn. To aby vám kleště náhodou nedělaly ostudu. Po otevření čepele je nůž uzamčen jednoduchou ocelovou vnitřní pojistkou.


Funkce kleště s štípací kleště , otvírák na konzervy s malým šroubovákem Patent Piano-Locks Pouzdro: nylon Inovace. Při výrobě nožů SOG jsou použity ty nejvyšší.

Stačí zabloudit v lese, ztratit se kdekoli v přírodě. Ne nadarmo nesou označení multifunkční. Na první pohled nenápadně vypadající, se během pár okamžiků přetvoří v pevný a spolehlivý nástroj.


Dalšími součástmi je například nůž , šroubováky nebo pilka. Možností a kombinací je opravdu mnoho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky