pondělí 21. října 2019

Prodam loupac kukurice

Dům a zahrada - Loupac kukurice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerát Loupac kukurice v okrese Přerov, cena 590Kč, od Ladislav.

Popis: Prodam malo pouzity loupac na kukurici. Stroje - Loupac kukurice bazar. Ruční loupačka na kukuřici Občas to chce trošku pomoct, nebo otočit naopak klikou, ale loupat to ručně nechci. Jde to 100x rychleji než rukama. Zvířata - Prodam kukurici inzerce.


Vybírejte z inzerátů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vážení zákazníci, z důvodu Vánočních svátků a následných inventur v našich skladech bude v termínu od 19. Loupání jednotlivých zrnek kukuřice. This feature is not available right now.


Please try again later. Dobry den,shanim loupac kukurice a nevim jaky typ by byl nejlepsi. Balení: (balení po ks, cena za 1ks). E-shop cena: Kč s DPH (Kč bez DPH).


V případě, že kukuřici používáte ke krmivu domácí zvěře ,. Zdravím pánové, kdysi sem tu na foru videl tema s loupacama kukurice na elektromotorech. Plastový trn a extra ostrá nerezová. Elektro - Prodam loupac bazar. POMERANIAN pro prijetí zdarma. Dival jsem se na stranky:.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Ruční, litinový loupač suché kukuřice s vyhazovačem vyloupaných klasů. Rotační, čelně ozubený buben je oháněn ruční klikou.


Zatím jste si nepřidali žádný inzerát do oblíbených. Když Vás nějaký zaujme, určitě si ho sem uložte, abyste se k němu potom mohli snadno vrátit a porovnat ho s ostatními. LOUPAČ KUKUŘICE - inzerce, prodám. Prodám loupače kukuřice i jednotlivě, perfektní stav, jen opláchnout.


Kontakt pouze telefonický. Ruční loupač na kukuřici je ozubený váleček, kterým snadno a rychle vydrolíte klas kukuřice. Používá se snadno jako strouhátko. Klas kukuřice tlačíme proti zubům loupače, s kterým za stálého tlaku pootáčíme. Ostatní - Loupac jablek bazar.


Loupač na kukuřice je pomůcka se kterou velmi snadno a rychle odstraníte kukuřičná zrna od klasu. Kč Ruční loupačka kukuřice, loupač na kukuřiciklas nasadíme špičkou do ozubení a za axiálního tlaku (tlačíme lehce proti sobě) a současného protiběžného rotačního pohybu tam a zpět v rozsahu pohyblivosti zápěstí klas kukuřice během několika vteřin vydrolíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky