středa 30. října 2019

Stojan na dort půjčovna

Zapůjčit si můžete také různé potřeby pro aranžování dortů a cukroví. Velkou výhodou otočných stojanů je snadné otáčení při zdobení, krájení a servírování dortu. Točna na dort je i tak pevná a dá se mýt v myčce na nádobí.


Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty. Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu.


I přesto, že nám lékaři doporučují omezit mlsání, jednou za čas si nějakou dobrůtku dopřeje snad každý. Nabízíme stojany všech cenových kategorií. A nemusí to být zrovna čokoládové tyčinky nebo želatinové bonbóny z obchodu, ale například i domácí dort nebo cupcake, tedy sladký košíček. Pořizovací cena za kus 4Kč. Vratná kauce při zapůjčení je Kč.


Vysoký třípatrový stojan na dorty. Jednoduše umístíte na plata pod sebou. Dorty pak působí jakoby se vznášely ve vzduchu. Svatební dort tvořen ze samostatných dortů se skvěle převáží a také se. Designový stojan vhodný na dort , mini dortíčky, muffiny nebo cupcake.


Ideální při pořádáni svateb, rautů nebo firemních večírků. Dolní patro: 44cm, druhé patro: 35cm, třetí patro: 31cm, čtvrté patro: 25cm, horní. Dekorace na dort ) Hodnocení produktu:.


House Doctor Keramický dortový stojan Rustic Grey, modrá barva, šedá barva, keramika. Nádherný keramický stojan na dort s kropenatou glazurou v tónech šedé a lehce modré barvy,. Barokní­ sloupy a luxusní­ dekorace.


Kód zboží: 8Dostupnost: Skladem ihned k dodání. Orientační cena zápůjčky: Na dotaz. Stojan na dort s akrylem. Můj osobní seznaPřidat do sezn. Rám starožitný zlatý obdélník.


Odebrat z oblíbených Do oblíbených Dortový stojan patra se středem. Vážení zákazníci, I v této nelehké situaci, které Všichni čelíme, jsme tu s Vámi a Vaše objednávky vyřizujeme standardně tak, jak tomu bylo doposud. Všem Vám přejeme pevné zdraví a pozitivního ducha. IB LAURSEN Dortový stojan Mynte Green Tea, zelená barva, keramika.


Naservírujte si dort , koláč nebo muffiny na vintage dortovém stojanu, se kterým bude i obyčejný nedělní. Tento stojan na dort je ideální pro prezentaci krásných dortů,. Otočný stojan se zarážkou a nastavitelnou nohou pro snadné. Okraje stojanu jsou vlnkované a uprostřed stojanu je motiv krajky. Kupte si stojanové dorty online.


Nakupujte náš obrovský výběr levných stojanů na svatební dorty online a pohár koláče z nejlepších značek. Vysoce kvalitní a levný kovový dort stojí pro vás. Skleněný stojan na dort.


Kovový stojan na láhev NAROZENINY - DORT A DÁREK. Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky