čtvrtek 17. října 2019

Tryskový zapalovač

Doutníkový zapalovač Eurojet Cosmo Jet. Atraktivní zapalovač s jednou. Tryskové zapalovače mají plamen soustředěný do úzké trysky. Snadno se dají používat ve venkovním prostředí, protože odolávají větru.


Tryskový zapalovač

Také jsou vhodné na zapalování kotlíků směrem dolů, protože jejich plamen poloha zapalovače neovlyvní. Kvalitní tryskový zapalovač Eurojet. Masivní kovový turbo zapalovač v lesklé černé barvě s efektní perforací na přední části. Ve spodní části najdeme plnící ventil a nastavení intenzity plamene. Stylový tryskový zapalovač značky Porsche Design s plochým plamenem.


Exklusivitu zapalovači dává nejen logo Porsche Design na přední straně, ale především precizní výroba, kvalitně zpracovaný povrch a. Zapalovače) Hodnocení produktu:. Plastový turbo zapalovač v barevném průhledném provedení je výborný též k zapálení uhlíků do vodní. Plynové zapalovače stále patří mezi vůbec nejpoužívanější zapalovače ze všech druhů.


Pro kuřáky doutníků máme specializované tryskové zapalovače, které jsou populární díky své regulovatelnosti plamene. Plazmový zapalovač Bulldog od společnosti Bulldog Amsterdam vás zaručeně nezklame ani za silného větru. Mini tryskový zapalovač Petromax HFje ideální pro spouštění lamp a vařičů. Plamen lze regulovat a předehřívání petrolejových lamp je díky tomu velmi jednoduché.


Vzhledem k výkonu až 3°C lze tento hořák použít i pro pájení a odpájení či flambování pokrmů. Hladinu náplně je možno zkontrolovat skrze. Možnosť nastavenia intenzity plameňa.


Tryskový zapaľovač Zenga Royal Jet s motívom - Komix. Mix motívov, podľa aktuálnych skladových zásob. Výrobca: Zenga Vďaka tryske je to ideálny zapaľovač do vetra.


Luxusní triple tryskový zapalovač , Barva Stříbrná. Vyberajte si Zapaľovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. UPOZORNĚNÍ Prohlašuji, že jsem starší let a jsem si vědom(a), že tyto stránky obsahují informace o tabákových výrobcích a kuřáckých pomůckách, jejichž prodej podléhá omezení podle zákona č. Výborný též k zapálení uhlíků do vodní dýmky, krbů nebo grilů. Výška zapalovače: 15cm. Před odesláním objednávky uveďte číslo barevného provedení do poznámky.


Elegantní dámský zapalovač Eurojet Lift. Kovový tryskový zapalovač s broušeným povrchem ve stříbrném provedení. Plnící zapalovač , trysky s jednoduchou regulací intenzity hoření a manuálně velmi snadno otvíraným víčkem - na jeden pohyb. Po stisknutí tlačítka se horní část zapalovače odklopí a tryska.


Stylový plynový tryskový zapalovač HONEST s elektrickým zapalovaním s turbo plamenem Vám pokaždé spolehlivě připálí Vaši cigaretu nebo oblíbenou dýmku. Stolní tryskový zapalovač se čtyřmi tryskami. Dumbum s turboplamenem nesfouknutelný zapalovač tryskový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky