čtvrtek 10. října 2019

Stolní trouba eta

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Mikrovlnná trouba ETA Morelo je klasika, která nezklame. Jednoduchý design doplňují dva knoflíky pro nastavení času a zvolení potřebné funkce. Velkorysá je jak výkonem, tak vnitřním objemem. Nabízí mnoho praktických funkcí, a tak s nimi jídlo nejen rychle a rovnoměrně ohřejete, ale i rozmrazíte.


Některé dokonce zvládnou jeho kompletní přípravu. Samozřejmostí je elegantní design pro kuchyňské spotřebiče ETA typický. Pečící trouba je takřka nezbytným vybavením každé kuchyně, které umožňuje přípravu různorodých pokrmů.


Tatam je však doba, kdy byly na trhu dva, maximálně tři typy trub a všechny měly podobné funkce. Současná nabídka je velmi široká, a proto je tu naše poradna. Velice prostorná mikrovlnná trouba ETA vám usnadní přípravu pokrmů na maximum. Toho zajisté nedosáhnete, pokud nejste majitelem kvalitní trouby. Plotýnka, dvouvařič a stolní mini trouby jsou ideální pomocníci na vaření a pečení do menších domácností, ubytoven nebo na chatu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Krása se skrývá v jednoduchosti. Přesně tak by mohlo znít poselství jednoduché, ale skvěle funkční mikrovlnné trouby ETA MORELO s mechanickým ovládáním.


Přinášíme radost a užitek více než let. Je ideální pro ohřívání či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Stolní mixéry ETA na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Velký vnitřní prostor o objemu litrů 6x pečících funkcí bez nebo s ventilátorem plus gril Horní a spodní topné těleso a. Klasická mikrovlnná trouba ETA Morelo s rovnoměrným šířením mikrovln ve dvou barevných. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Nalezeno: 1produktů. Klarstein Vilhelmine vestavěná trouba spojuje klasicky pěkný styl z dob královny Viktorie s moderní úsporností energetické třídy A. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Mini pečicí trouba s grilem.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Kč Nerezový jídlonosič patra, x l. Kč Vařič ponorný Profesor PO-50 500W. Mají menší objem, jsou lehce přenosné, snadno se zapojují. Jsou vhodné tam, kde se méně vaří. S výhodou je využijeme v malé domácnosti, či na chatě nebo chalupě.


Obje21l Konvekční funkce pečení - ohřevem topných těles Grilování Přepínač funkcí: pečení, gril, grilování s otáčením Přepínač topných těles.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky