Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.
My ostatní se spolíháme na ručičku v ciferníku, aby nám z bůčku nefrnkl tuk a pak by to nemělo šťávu. BRADLEY digitální termosonda na potraviny umožňuje okamžité a naprosto přesné odečtení teploty uzených potravin. Teploměry do udírny, Udírny.
Udit maso můžete samozřejmě i „naslepo“, aniž byste zjistili, jaká teplota aktuálně v udírně přesně panuje a zda je maso vyuzeno tak akorát. Mnohem jistější výsledek ale dosáhnete, pokud si pro vaše pravidelné uzení klobás pořídíte speciální teploměr do udírny ( teploměr na uzení k zapíchnutí do masa). Bylinkové směsi a láky na uzení. Příslušenství k udírnám Náhradní díly Topné spirál. Zvláště při uzení ryb a masa tepl ým k ouřem je nutno teplotu uvniř potravin kontrolovat.
Na displeji si můžete navolit, jaký druh masa udíte a teploměr vám sám poradí, jaké teploty by maso v ideálním případě mělo dosáhnout. Pak už jen stačí počkat, až vás teploměr sám upozorní, že je maso hotové. Některé teploměry tohoto typu.
Průměr ciferníku 53mm, celková délka 122mm a jehla je dlouhá 103mm. Parametry: rozsah teplot 0°C až 120°C. Měřící sonda (dřík): průměr 4mm, délka 100mm. Už máte vyuzené nějaké ty dobroty na Vánoce? Pokud ne, pak nastal optimální čas.
Abyste dosáhli toho správného výsledku při uzení ve Vaší udírně, potřebujete vědět, jakou teplotu uvnitř udírny máte. Od toho jsou tu teploměry do udíren, které Vám budou dodávat přesné hodnoty aktuálních teplot. V podstatě existují tři základní alternativy uzení , jež se rozdělují podle teploty kouře. My se proto v následujících řádcích zaměříme právě na uzení , a to konkrétně na teplotu kouře, která je nesmírně důležitá.
Doba uzení se při těchto teplotách pohybuje od dvou do sedmi hodin, záleží na druhu masa a velikosti kousků. Zvolenou teplotu je potřeba hlídat. Je možné použít i klasický teploměr vzduchu, ale snadnější práci budete mít s teploměrem do udírny. Ten je opatřený prodlouženým hrotem, který přes malou dírku zasunete.
Bimetalový teploměr na pečení 120c na maso do masa. Takže lze lehce zajistit jeho dokonalou kvalitu. Nerezový teploměr do udírny.
Provrtáte dvířka udírny a pomocí matky upevníte teploměr.
Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Digitální teploměr na grilování může být doplněn také zvukovým signálem, který upozorní na zvýšenou teplotu či zbývající čas. Napájení digitálních teploměrů bývá nejčastěji řešeno prostřednictvím tužkových baterií.
Bezdrátový digitální teploměr TFA 14. Rozsah digitálního teploměru: 0. Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů.
V ohništi se rozdělává oheň, přikládá dřevo na uzení a reguluje se zde teplota, typ a množství kouře. Udící komora by velikostně měla odpovídat množství masa, které máte v plánu vyudit. Užitečnými pomůckami pro domácí uzení jsou teploměr do udírny, kleště na obracení masa (udíte-li na roštu), ochranné rukavice. Při uzení je nezbytné v udírně udržovat velmi přesně teplotu, proto je důležité vybavit udírnu vhodným teploměrem.
Nejčastěji se teploměr umísťuje přímo do udírnových dvířek. Zpět na začátek návodu na stavbu udírny.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.