pátek 25. října 2019

Mraznička

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Skriňová mraznička v bielom dizajne - Mechanické ovládanie - Bezpečné ukladanie potravín - Pri výpadku elektrického prúdu sú zmrazené potraviny chránené po dobu hodín. Truhlicová mraznička , která má velmi úsporný provoz. Její vysoký objem je ideální pro skladování většího množství potravin a díky tichému provozu vás nebude rušit.


Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN.

Ak je okolitá teplota mrazničky vyššia ako jej klimatická trieda, mraznička má zvýšenú spotrebu energie a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedených viac klimatických trie môže pracovať v celom rozsahu teplôt. Napríklad mraznička s uvedenými klimatickými triedami N-ST-T.


Ak nevyužijete celý mraziaci priestor, môžete nevyužitú zásuvku oddeliť sporiacou priehradkou a znížiť tak spotrebu energie až o. Odmrazovanie prebieha automaticky. Za hodín vám táto mraznička zamrazí kg potravín. Mrazicí výkon udává informaci o tom, jaké množství čerstvých potravin je mraznička schopna zamrazit během hodin.

Množství je uváděno v kilogramech. N označenie hovorí, že vaša mraznička bude plne funkčná i pri teplote – °C. ST vaša mraznička bude bez problémov fungovať pri teplote – °C. T pri tejto triede vaša mraznička vydrží pri teplotách – °C.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Tento parametr udává, kolik kilogramů potravin je mraznička schopná zmrazit za hodin. No frost No frost Tento systém zabraňuje tvorbě námrazy a také přispívá k rychlejšímu zmražení potravin.


Druh Supermrazení Supermrazení V mrazničce lze aktivovat funkci super mrazení, která snižuje teplotu v mrazícím. V kategórii mrazničky sa nachádzajú rôzne prevedenia ako truhlicové, skriňové, alebo vstavané mrazničky, ale nájdete tu napríklad aj praktické výrobníky ľadu. Ten zabezpečí, že mráz pri otvorení neuniká tak rýchlo, ako u bežných mraziacich boxov.


To je výstižné pojmenování. Tento typ mrazáku připomíná klasickou chladničku neboli ledničku. Je to na výšku stojící spotřebič, který má otevírání zepředu.


Uvnitř takového zařízení najdete několik polic pro uložení libovolných.

Potom sa mraznička musí vytiahnuť zo zásuvky. Zmrznuté potraviny môžete z mrazničky preložiť do koša na bielizeň, hrncov alebo napríklad len do nákupnej tašky a dať na balkón, za okno či na dvor. Frost: již žádné odmrazování.


LED osvětlení prosvítí rovnoměrně a brilantně vnitřní prostor, aniž by oslnil. Výrobník ledu iceTwister - ledové. Mrazáky do litrů na Alza. V chladiacej časti sa nachádzajú flexibilné zásuvky, priehradky a zásuvka vo dverách, vďaka čomu je možné potraviny dokonalo triediť a prehľadne ich udržiavať v chlade. Podobné členenie sa nachádza aj v časti s mrazničkou.


I keď ide o mrazničku menších rozmerov, do jej troch zásuviek sa zmestí až l potravín. Mraznička sa ovláda mechanicky, pomocou panela s regulátorom teploty. Mraznička tak vykazuje poměrně vysokou energetickou náročnost ve srovnání s ostatními modely.


Za velmi nízkou cenu tak zákazník dostane spolehlivý spotřebič, který vyniká v tom nejzákladnějším, co by mraznička měla umět, tedy v mražení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Postará se o efektivní uchování zmražených potravin, a zbaví vás nutnosti pr. Skříňová mraznička v en. V případě výpadku elektřiny udrží mraznička potraviny zmrazené po dobu až h.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky