středa 9. října 2019

Zabijackovy kotel

Vnitřní kotel je vyroben z nerezového plechu a kotlina (topeniště) může být nerezová nebo z ocelového plechu s nástřikem hliníkové barvy. Kotle se vyrábí ve variantách výklopné nebo na vytahování (vybírání). Zabíjačkové kotle se standardně vyrábí.


V zabíjačkovém kotli vaříme hlavně zabijačkové pochoutky - ovar, jitrnice, jelita, tlačenky a nakonec i zabijačkovou polévku. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Pařák, kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Technické údaje Výška 900mm Šířka 640mm Průměr kouřového hrdla 125mm Hmotnost cca kg Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý tepelný výk.


Potřebujete velkokapacitní plynový ohřev pro Váš vlastní kotel nebo nádobu? Smaltované a nerezové kotle a kotliny. Sháníte odolný průmyslový nebo gastro vařič? Navštivte naše oddělení s průmyslovými vařiči a velkoplošnými plynovými hořáky Paella. Jedná se o starší kotel na zabíjačku.


Není nad smaltovaný zabíjačkový kotel. Pařák je určen k ohřevu vody, zabijačkám, vaření ovarů, polévek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Topeniště ocelové nebo nerezové (plech mm).


Konstrukci zařízení lze po dohodě přizpůsobit Vašim specifickým požadavkům, běžně vyrábíme atypické varianty z hlediska umístění vypouštěcího ventilu, komínové roury atd. Kotel je vždy měděný, (plech mm). Thorma Kotlová souprava 60l smaltovaná zabijačkový kotel. Kvalitní zabijačkové souprava na vaření masa, vnitřnosti, vývaru z masa, masa do jitrnic, tlačenky a klobás.


Kotlina s kouřovodem a kotlem. Velkokapacitní zabijačkové soupravi můžete využít i na vařené guláše, při velkých akcích, kempování, v zahradě, na chatě a soutěžích vaření guláše. Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.


Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte. Prodáme plynový kotel na vaření zabíjačky, zavařování ap. Název náhradního dílu: kotel pro k. Rozměry kotle 63x41cm, 80l Pouze vlastní odvoz. Stroje - Zabijackovy kotel bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Velmi zachovalý zabíjačkový kotel v Lanškrouně. Prakticky pro tuto činnost nevyužívaný.


Zabijackovy kotel

Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat sv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky