pátek 11. října 2019

Nádoba na moč pánská

Nádoba na moč pánská

Plastová nádoba na moč pánská - tzv. Praktické stabilní provedení s uzavíratelným víčkem. Nádoba má objemovou stupnici po 1ml. Doporučujeme kombinovat se závěsným držákem nádoby Jak zboží posíláme? Součástí je kovový držák pro zavěšení na okraj post.


Nádoba na moč pánská

Pánská plastová nádoba na moč v bílé barvě o objemu 1l je opatřena stupnicí a víkem. Výrobek je určen pro osoby, které jsou z nějakého důvodu imobilní a jsou odkázané na lůžko. Set nádoba na moč pánská - bažant a závěsný držák nádoby na moč. Kategorie: Ostatní materiál, Ostatní pomůcky.


Volitelné příslušenství: držák na lůžko, náhradní víčko. Set plastová nádoba na moč dámská. Odběrové nádobky se řadí mezi základ nemocničního materiálu. V lékařských zařízeních je stále potřeba mít dostatek plastových kelímků se šroubovacím uzávěrem, zkumavek na odběr krve, různých typů lékovek, Petriho misek nebo lahví na moč. To vše a mnohem více najdete v naší kategorii odběrové nádobky.


Bažant - nádoba na moč pro muže. Nenahraditelný při péčio pacienty upoutané na lůžku , osoby na vozíčku nebo při dlouhých cestách autem. Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce, přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky či k zapamatování nutného uživatelského nastavení - nelze je vypnout.


Lze použít i jako sběrnou nádobu. Lze starilizovat v autoclavu do 130°C. K nádobě je možn objednat i nástavec pro ženy. Vybrat si můžete z našich ostatních produktů. Láhev na moč pro muže PE - bažant (s držadlem).


Nádoba na moč pánská

Nádoby na moč , AKTIV Zdravotnické potřeby s. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Ospravedlňujeme sa Vám, ale nakoľko nám prepravná spoločnosť oznámila, že z dôvodu epidémie koronavírusu neakceptuje dobierkové zásielky (vrátane platby kartou) a nepreberajú žiadne zásielky, ktoré si vyžadujú manipuláciu s hotovosťou, preto na našej stránke vybavujeme iba objednávky uhradené bankovým prevodom a online platby kartou Ďakujeme za pochopenie. Stav: Na sklad ě Cena s DPH: Kč.


Další zboží v sekci: Příslušenství ke kompenzačním pomůckám. Stolek přilůžkový EASY. Adaptér pro ženy k nádobě na moč UROLIS. Zrcadlo sklopné 600x460mm. Bradlový chodník AUDY, nastavite.


Nádoba na moč pánská

Popis Otovent vyrovnává tlak ve středním uchu a snižuje příznaky (zalehnutí, pískaní atd.). Důvodem doporučení používání autoinsuflačního setu OTOVENT je nález podtlaku nebo tekutiny ve středním uchu nebo jiné stavy související se zhoršenou funkcí Eustachovy trubice. Ve skupině odběrové nádoby, nádoby na moč - podložné mísy (bažant) lékárna doporučuje Sáček na moč dět.


WESECOFIX PE80x2samolep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky