pátek 11. října 2019

Nádoba na odběr moči

WC, dále sbírá všechny další porce moči do čisté, vymyté nádoby ( nádoba je shodně připravena jako k odběru k chemickému vyšetření) po dobu hodin. Postup: použitá nádoba pro odběr moči musí být sterilní, se širokým hrdlem. Vlastní odběr moči se provádí po důkladném omytí a osušení zevního. Moč se sbírá do dobře vyčištěných nádob uložených na chladném a. Sáček na moč dětské odběry WESECOFIX -Bruofix Sáček na moč. Jednorázová lanceta pro.


Sběrná nádoba na celkový objem moči. Nesterilní zkumavka bez uzávěru. Kč bez DPH Kč Novinka Nádobka na moč odběrová s víčkem a výpustí. Skladem (ks) Záruka: roky. K prevenci kontaminace vzorku pro kultivační.


Máme laboratorní pomůcky - výběr necháme na vás. Plastová zkumavka s uzávěrem na moč. Tulipánová nádoba na moč s víkem je praktická zdravotní pomůcka, která slouží na komfortní odběr moči.


Tyto informace jsou určeny pacientům, jimž lékař doporučil vyšetření, které hodnotí funkci ledvin. Ve vzorku hodin sbírané moče budou stanoveny důležité látky dle ordinace lékaře za účelem zjištění jejich výdeje (ztráty) za hodin. Zkumavka pro vakuový odběr moči Vacutest.


Používá se pro pacienty, kteří jsou z jakéhokoli důvodu imobilní. Pohárek na odběr vzorků moči (kalíšek na sputum) BioGuard Kč. Fyzikální vyšetření – barva, zápach, pěna, zákal, pH, hustota a osmolalita. Specifická hmotnost (hustota) moče. Biomateriál je uložen v nádobách pro pohodlný odběr moči pro vyšetření, který je poté převezen do zdravotnického zařízení k vyšetření.


Analýza moči - standardní postup V laboratoři je pacientovi podána nádoba na moč, specialista vysvětluje, jak do ní správně zachytit moč. Systémy na odběr moči. Vacusera systémy na odběr moči poskytují snadný a komfortní způsob používání. Pro zdravotnický personál je systém tvořen kombinací odběrových zkumavek na moč a integrovanou skleničkou na moč. VACUSERA zkumavky na odběr moči.


Ten totiž nebolí, ale přijde se na něj většinou náhodou, třeba při kontrolním odběru moči před operací nebo právě třeba při preventivní prohlídce u lékaře díky stopám krve v moči , to je takový první signál,“ vysvětluje lékařka. Kontejner s integrovaným zařízením se používá pro odběr vzorků bezkontaktní moči a jak selekční krok vzorek rozkroku moči ve zkumavce. Objem nádoby pro bezkontaktní odběr vzorků moči pro analýzu – pro sterilní, bezkontaktní.


Klasická šampuska z plastu slouží k zachycení tzv. Nádoba (šampuska) na moč 1ml PH. Moč odebraná k vyšetření se důkladně promíchá, aby se zabránilo usazení sedimentu na dně poháru a ihned přeleje do zkumavky. V horní části je pohár opatřen zobáčkem pro snadné přelévání do zkumavky.


Bažant - nádoba na moč, je určena především pro muže upoutané na lůžko. Láhev je vyrobena z nerozbitného plastu. Má zaoblené hrany a dlouhou životnost.


K láhvi je připevněno dobře přiléhající víčko. Hamburgera je nutno doručit do laboratoře ihned po ukončení sběru. Odběr moče Moč se na vyšetření odesílá čerstvá, na sediment nejlépe první ranní.


Před odběrem si muži po stažení předkožky umyjí glans mýdlem a vodou. Omezené množství produktu na skladě. Zboží může být k dispozici v jiném skladě poblíž vašeho sídla. Přesvědčte se, že jste přihlášení na stránky, abyste mohli vidět dostupné položky na skladě.


Chcete-li to jistě sbírat střední proud moči. To činí následné způsobeprvní 2-sekund na mokré záchodové mísy, a pak se naplní nádoba na moč (JAR) a končí opět močení na toaletě. Načež se nádoba (jar) je limitován, čitelně napsáno jméno, iniciály pacienta, datum a čas odběru materiálu.


Poznamenejte si čas (například hodin). Shromážděte ve vhodné nádobě veškerou moči emitovanou od tohoto okamžiku v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky