úterý 25. července 2017

Astrální cestování

Lidé tento stav často prožívají během nemoci, nebo při zážitcích blízkých smrti, ale je možné se to naučit i silou vůle. V tomto článku se dozvíte, jak začít. Předpokládá duální možnost existence „astrálního těla“, které se může od fyzického těla člověka oddělovat, cestovat mimo něj a pak nazpět do těla vstupovat.


Paranormální experiment skeptiků a Ilony Grundové. Existuje astrální cestování ?

Prý je astrální cestování pro tělo celkově tak moc náročné, že to může o trošku zkrátit život #128577; Dělat to často prý není zdravé. Astrální cestování prvního stupně. Je ve stejném stavu, jako. Dosáhnutí pozornosti při bdělém vědomí.


Tohle je velmi důležitá a účinná metoda ale bohužel taky patři mezi ty nejtěžší. Vědomé astrální putování - během snu si každý z nás ve skutečnosti vyzkoušel spontánní astrální cestování. Mudrci staré Indie tvrdí, že spánek je nám dán aby připomněl smrt, zatímco díky snům přivykneme astrálním světům.

Slovo ČAKRA pochází ze sánskrtu a znamená kolo nebo disk. Hinduistické texty, zabývající se prouděním energie v lidském těle, používají tento výraz pro centra v našem těle, která mají schopnost přijímat energii, určitým způsobem ji přetvářet a opět vyzařovat. Nejdříve musíte pochopit, že i zážitky z astrálního cestování podléhají filtrům osobní reality a vnímání světa. To znamená, že mág jde tam, kde chodí lidé, kteří se nacházejí ve fázi snového spánku, ale vědomě, a kde mág může uplatnit svůj vliv na načerpání nových sil nebo získání informací. Ve své poslední knize The Secret of the Soul věnuje celou kapitolu výzkumu mnoha souvislostí mezi astrálním cestováním a tzv.


Dobrý den, chci se zeptat, jestli na 1 umíte provést astrální cestování. Děkuji “ Krásný den, nejdříve se musíme blíže podívat na vaši otázku, která se dá vyložit. Můžete naučit řídit své sny a zažívat v nich dobrodružství.


Může vaše duše cestovat po světě a navštěvovat přátele. Světlo v místnosti mějte ztlumené do pološera a měli byste se cítit příjemně. Monroe naučí tyto techniky během týdne, ale mohou být snadno zvládnuty v. Naleznete zde praktické návody týkající se těchto jevů i knihy ke stažení taktéž související s tématem. Přečtěte si také o lucidním snění.


Co se děje při astrálním cestování ? V momentě, kdy se odděluje astrální tělo od fyzického, můžeme pociťovat na chvíli stav, podobný usínání nebo ztrátě vědomí. Přitom existují tisíce svědků, kteří tvrdí, že s tímto fenoménem mají osobní zkušenost a nejde prý o nic nadpřirozeného.

A navíc, po zvládnutí duchovního cestování jste již jen malý krůček k zvládnutí cestování astrálního. Pro astrální i duchovní cestování , či jiné mimotělní zážitky je potřeba mít klidnou mysl a praktické zkušenosti s našimi těly (fyzické, duše, duch). Fórum zaoberajúce sa mágiou, astrálním cestováním, OOBE, lucidní sny, duchmi, psionikou, nadpřirozenými jevmi. Vítejte na oficiálních stránkách Tomáše Poutníka!


Stránky jsou věnované fenoménu tzv. Takovýto zážitek se děje v mozku člověka a dochází při něm k oddělení „astrálního těla“ od těla fyzického. Mohli tuto zkušenost možná přímo označit za astrální projekci nebo astrální cestování.


Ve světle těchto informací si tedy všichni můžeme položit otázku, zda je skutečně možné astrálně cestovat. Sdílejte naše články a podpořte Radostné zprávy! Jedná se o techniku hojně užívanou již v dobách starého Egypta. Je tvořena naší vědomím, manifestací našich snů, strachů, myšlenek i nadějí. Cestovat časem při astrální cestě nejde cestovat časem, jde to jen při mentální cestě.


Vědomému astrálnímu cestování se říká Exteriorizace. Co je astrální cestování - Robert A. Na alternativních stránkách internetu občas někdo popisuje zážitky, kterým se v češtině říká astrální nebo mimotělní cestování. Někdy se lidé opravdu vyděšeně ptají, co se jim děje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky