úterý 18. července 2017

Eta gratus odšťavňovač

Odšťavňovač ETA se snadno používá i čistí. Technologie DripStop navíc zabraňuje odkapávání, a tak se nemusíte bát zbytečného plýtvání, ani nechtěného potřísnění kuchyně. Zároveň je manipulace s odšťavňovači naprosto bezpečná, a tak s ním bez potíží naučíte manipulovat třeba i babičku nebo odrostlejší děti.


Materiály nejvyšší kvality pak splňují hygienické standardy a jsou zdravotně zcela nezávadné. Praktickým pomocníkem je třeba odšťavňovač ETA Fruto, který bez problému zpracuje jak ovoce, tak tvrdou zeleninu. Elegantní pomalý odšťavňovač Vital Press díky nízkootáčkové Spiralpress technologii zachovává téměř 1 živin, vitamínů a chuti. Dokonalé odšťavnění ovoce,.


Péče o chodidla a paty. Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend. Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Až různých kombinací příslušenství, se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Oficiální zástupce značky ETA Dobrý den, tento model nemá v příslušenství odšťavňovač. Na druhou stranu zrovna požadavky na multifunkčnost přístroje jsou poměrně individuální a může se tak stát, že lis na citrusy, odšťavňovač nebo masomlýnek nebudete vůbec postrádat a naopak by vám příslušenství navíc zbytečně zabíralo místo v kuchyni. Nový odšťavňovač ETA Fruto si zamilujete nejen díky modernímu kompaktnímu designu, který skvěle zapadne do kterékoliv kuchyně. ETA Gratus Kalibro do role spolehlivého parťáka pro tvorbu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Součástí robota je kvalitní nerezová mísa s kapacitou l, kde můžete udělat těsto až z kg mouky.


Robot je vybaven silným motorem se stabilizátorem otáček, takže vydrží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodí se pro častou práci a bude ideální, pokud bude mít své trvalé místo na pracovní ploše, s hmotnostní téměř kg není vhodný na neustálé uklízení do skříně.


Vyšší cena zcela odpovídá zpracování. Skvěle se hodí pro přípravu RAW pokrmů. S tímto kuchyňským robotem totiž můžete nejen mixovat, šlehat nebo hnětat, díky lisu na citrusy, odšťavňovači a mlýnku na maso je možné připravovat mnoho dalších pokrmů a nápojů.


Můžete s ním uhníst těsto, šlehat, míchat, mixovat, strouhat i krájet. Ve zlatavé barvě šampaň s nerezovými prvky bude patřit k ozdobám kuchyňské linky. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov.


Kvalitním provedením zaručuje ohromné výsledky i dlouhou životnost. SVÉ ZDRAVÍ SVĚŘTE ROBOTU ETA GRATUS VITAL! Poohlížíte se po skvělém kuchyňském pomocníkovi, který vám pomůže se zdravými recepty a vaše každodenní vaření se tak stane kulinářským koncertem? Všechnu těžkou a namáhavou práci, kterou byste trávili zbytečně mnoho času, za vás udělá kuchyňský robot.


Ke Gratus robotu lze dokoupit mlýnek na maso, mlýnek na mák, nástavce na výrobu domácích těstovin, nástavec na krájení kostiček nebo dokonce lis na ovoce. S tímto doplňkovým sortimentem zvládnete připravit nejrůznější pokrmy všech světových kuchyní. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku let na motor.


Spolu ovládnete všechny světové kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky