pondělí 10. července 2017

Bezchlórová úprava bazénové vody ionizátor laguna

Set pre bazény do 150m3. Elektrolytický systém na úpravu bazénov. CZK bez DPH Skladem 1Ks. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie,.


Tento systém ušetří 75– potřebných chemikálií k ošetřování bazénové. Tyto částice likvidují řasy, bakterie a další organické nečistoty v bazénu. Tato úprava vody umožní snížit dávkování chloru až o , což ocení všichni alergici a další osoby, kterým chlor způsobuje kožní problémy. Automatické a poloautomatické zařízení na chlorovou úpravu bazénové vody. Rádi Vám poradíme s nejvhodnější technoligií na úpravu bazénové vody.


Desinfekce vody pomocí uvolňování iontu mědi. V poslední době je stále znatelnější odklon od tradiční (i když stále rozšířené) úpravy bazénové vody pomocí chlorové bazénové chemie a jsou ve velké míře využívány bezchlorové úpravy vody v bazénu. Nabízíme široký sortiment bazénů, bazénové techniky a příslušenství!


Vyberte si z naší nabídky kvalitních výrobků za výborné ceny! Laguna - ionizátor vody. GUAa POOL je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, která spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas. Ionizátor vám pomůže snížit spotřebu chemikálií na minimum. Nejen bezchlórová bazénová chemie, ale také bezchlórová chemie pro vířivé vany dezinfikuje vodu, likviduje řasy, dodává vodě nezbytný kyslík a odstraňuje.


Ceny jsou s DPH K pokladně. Produkt byl úspěšně př. Doporučujeme aplikaci při napuštění bazénu a dále při každém dopuštění tvrdé vody. Přípravek je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými. Součástí všech našich služeb je také prvotní úprava vody , tzv.


Pro majitele bazénů, jež nechtějí, nebo nemohou používat chlórovou dezinfekci vody je k dispozici několik technologických řešení pro ošetřování bazénové vody bez použití chlóru, nebo alespoň k jeho naprostému minimalizování. Nevýhodou pořízení této technologie jsou vysoké pořizovací náklady a potřeba dodávat chlorové tablety. Voda bez chlóru je jednoznačně zdraví prospěšnější a pro mnoho bazénů také provozně přijatelnější. Bezchlorová úprava vody. Je to najúčinnejšia cesta k likvidácii choroboplodných baktérií a rias.


Obvykle používaný chlór nebýva pri ich ničení zďaleka tak úspešný a navyše môže vážne poškodiť ľudské zdravie. Rádi byste upravovali vodu v bazénu bez chloru. V dnešní době je i toto možné. Na výběr máte hned několik možností a technologií na úpravu vody bez chloru. Chemické automatiky, solničky, UVC, chemie.


Bazén a stavební části Doplňky a příslušenství Sezónní sortiment. Základní úpravu vody v bazénu nebo whirlpoolu lze klasickou chemií od osvědčených zahraničních dodavatelů. Například španělská CTX nebo německá Chemoform a Dinotec, rakouská Arcana. Vodu účinně dezinfikuje elektrolyzér, ionizátor nebo UV lampa. Bazénová UV lampa permanentně ničí mikroorganismy, a to i ty, jež si vyvinuly imunitu proti chemickým prostředkům.


Využití zařízení pro bezchlórovou úpravu vody v bazénu je čím dál oblíbenějším. Hodnota pH bazénové vody ovlivňuje účinnost chloru ještě jedním způsobem. Bouřky a přeháňky vodu doplňují, ionizátor dezinfikuje, písková filtrace čistí.


BEZCHLÓROVÁ ÚPRAVA VODY V BAZÉNU LAGUNA. Pracuje vsoučinnosti s filtrační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky