středa 26. července 2017

Sklenice na sirupy

Sklenice na sirupy

Pro sirupy z rakytníkových nebo aróniových šťáv používáme výhradně ovoce v BIO kvalitě nebo přírodní šťávy, které nejsou nijak dále upravovány, pouze šetrně pasterovány na co nejnižší teplotu. Rakytníkové sirupy obsahují dužinu, která se při jeho odšťavnění přirozeně získá. Kdo vymyslel sklenice na zavařování?


Sklenice na sirupy

A tak se jméno Kilner stalo synonynem pro zavařování, za což vděčí nejen svému prvenství, ale i hromadě zkušeností, díky kterým jsou sklenice a lahve Kilner naprosto precizní. Vyberte si skleněné lahve na mošt, sirupy , limonády, šťávy a další nealko. Stočte si chuť letního ovoce do sklenice ! Všechny druhy jsme vyzkoušeli a ochutnali přímo v TESCOMĚ v naší experimentální kuchyni.


Kupované sirupy už nikdy pít nebudeme! Většina sirupů, na které narazíte, jsou dochucené cukrem a převařené, takže z nich vymizí velké množství živin. Zkuste pro změnu recepty na přírodní sirupy bez přidaného cukru a vaření, které vyrobíte jednoduše z bylinek, medu a ovoce. Na těchto stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším let.


Kliknutím na ANO potvrzujete, že jste starší let a neposkytnete přístup na stránky nikomu mladšímu let. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Sponzorovaný příspěvek.


Já na to zavařování moc nejsem, výborné marmelády a sirupy máme od babičky, ale hezké zavařovačky miluju, sbírám je a vymýšlím do nich všemožné dobroty. Prodej kvalitního medu přímo od včelaře! Použité sklo nemá žádné. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Sklenice na sirupy

Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Standardně jsou dodávky zajišťovány.


Největší výběr obalového skla pro potraviny. Kvalitní sklo, vhodné do myčky. Skleničky pro každou příležitost. Dodáme rychle a bezpečně. Poznámka: Tyto sirupy proti kašli se nedoporučují dětem mladším než rok, protože med může způsobit vzácnou, a možná i smrtelnou otravu nazývanou dětský botulismus.


Tyto domácí sirupy na kašel uschovejte v chladničce. Vydrží několik týdnů až měsíců. Hodí se především na ležáky, ale jejich IPA v ní chutná také skvěle. Sirupy a šťávy by sice měli být uschovávány v lednici, či ve sklepě, ale když pořádáte grilovačku nebo rodinné posezení, na stole můžou dělat velikou parádu originální sklenice na různé druhy nápojů. Pokud čekáte návštěvu, nebo si chcete jen v klidu posedět.


Do sklenic nemusíte dávat jen věci na uskladnění. Sirupy na bylinkové bázi s kvalitním třtinovým cukrem. Naklíčovací sklenice Zdravý den, je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Při výrobě těchto sirupů používáme čerstvé i sušené kvaliní bylinky, který doceníte právě v plné chuti i vůni. Sirupy neobsahují konzervanty ani barviva, jsou pouze šetrně pasterovány.


Sklenice na sirupy

Jako každý rok, tak i na letošní jsme připravili doplňkový zavařovací program. U víček twist jsou fotky ilustrační, víčka mohou být v bílé nebo zlaté barvě, podle momentálního výrobního programu. Víno není ledajaké pití, ale nápoj, který si zaslouží obřadné servírování.


Obzvláště pijeme-li ve společnosti, na níž nám záleží, jsou sklenice , ve kterých víno podáváme, stejně důležité jako víno samotné. Náš tip: krásná a vkusná sklenice na víno z broušeného skla, zdobená krystaly Swarovski Elements. Lahve na mléko a sirupy na 4home.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky