pátek 21. července 2017

Čištění žehličky tefal

Čištění žehličky tefal

Na rady jednotlivých výrobců dbejte a řiďte se jimi zvláště u dražších modelů žehliček. Pravidelné čištění žehličky prodlouží její životnost a vaše žehlení bude rychlejší a šetrnější. Zároveň s očištěnou plochou žehličky ochráníte i jemné tkaniny proti případným připáleninám. Objevte sortiment parních generátorů Tefal , které představují inteligentní a efektívní nástroj na žehlení vašich oblíbených oděvů a textílií.


Desku žehličky vyčistíte jednodušeji, když použijete vlhkou houbičku a desku otřete, když je ještě teplá. Předejdete tím také možné korozi. Objavte bohatý sortiment naparovacích žehličiek Tefal , ktoré sú ideálne na efektívne žehlenie.


Ponúkajú rýchlosť a jednoduchosť, ako aj dokonalosť a precíznosť pri žehlení. Jak si poradit s připálenou žehlicí plochou žehličky. Je to šetrné, jemné čistidlo, se kterým mají zkušenosti při čištění šperků i zlatníci. Naneste trochu pasty na suchý bavlněný hadřík a jemně přejíždějte. Mezi výhody by se ale dále mohlo řadit několik dalších věcí, třeba automatické vypnutí nebo dlouhý kabel.


Nevýhodu vidíme ve velké hmotnosti. Jak vidno z předchozího textu, jsou náklady na čištění žehličky zcela minimální, dá se mluvit takřka o nulových nákladech. Trocha zubní pasty, soli a octa vyjde maximálně řádově na jednotky korun.


V současné době jsou v obchodech s drogerií k dostání i speciální čisticí prostředky na žehličky. Hlídejte si ale, abyste si sůl nezanesli dovnitř žehličky napařovacími otvory. Při odstraňování vodního kamene nikdy nepoužívejte odvápňovací prostředek ani ocet. Odvápňovací ventil na čtyři hodiny ponořte do šálku s bílým octem nebo citronovou šťávou. Zabývá se výrobou mnoha domácích spotřebičů, které jsou hezké a zároveň kvalitní a cenově dostupné.


Čištění žehličky tefal

Od této firmy najdete také hodně modelů žehliček. Tefal má i svůj patentovaný povrch, který se jmenuje Durilium AirGlide Autoclean. Trápí vás usazený vodní kámen ve vaší žehličce a nevíte, jak ji vyčistit?


Připálil se vám potisk z trička na žehlicí plochu? S našimi produkty pro údržbu napařovacích i klasických žehliček si poradíte raz dva! Naleznete zde široký sortiment náhradních dílů a příslušenství pro napařovací žehličky Tefal. Ať už se jedná o odvápňovací kolíčky, či čistící sady na žehlící plochy.


Znáte to, stačí špatně odhadnout materiál a hned máte na žehličce napečený kousek tkaniny. V horším případě se vám ještě podaří ji nažehlit na jiný kus oblečení. Při čištění žehličky od připálenin se vám může hodit obyčejná zubní pasta. Je jemná a zároveň účinná, možná ji doma využíváte k čištění zlatých a jiných šperků. Trochu zubní pasty stačí nanést na hadřík a otřít s ní krouživými pohyby znečištěnou plochu žehličky.


Pro náročné existují žehličky s keramickou či dokonce safírovou žehlící plochou. Pokud není připálenina silná. Pryč jsou doby, kdy parní žehličky vyžadovaly pouze destilovanou vodu.


Čištění žehličky tefal

Dražší modely přebytečné minerály odvádí. Tefal vám pomohou zvýšit kvalitu vašeho života. Parní výkon žehliček Tefal je nepřekonatelný a ve spojení s mimořádně kluznou žehlicí plochou Durilium Airglide je žehlení s žehličkami Tefal mnohem pohodlnější, než jste byli dosud zvyklí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky