čtvrtek 20. července 2017

Betonpres optimal

Betonpres kompletní střešní systém. Taška z probarveného betonu s MATNOU povrchovou úpravou. Matná střecha je optimálnímřešením pro rodinné domy a ostatní stavby s estetickými požadavky, kdy se matné povrchy deroustále více do p. BETONPRES OPTIMAL taška základní břidlicově černá.


Použití přírodních surovin. Je optimálním řešením pro rodinné domy a ostatní stavby s estetickými požadavky. Skladem je k dispozici velká většina nabízeného sortimentu. Střešní taška z probarveného betonu se speciální jednovrstvou matnou b. Dopravné při ceně objednávky nad 30. Připevnění se provádí pomocí pozinkovaného hřebíku přes hřebíkovou dírku.


Tašky jsou z probarveného betonu s lesklou či matnou povrchovou úpravou. Kvalitní střešní krytina. Ideální matná střešní krytina pro rodinné domy a ostatní stavby s estetickými požadavky. Je exkluzivním řešením pro objekty s vysokými estetickými požadavky.


Taška má HYDROFOBIZOVANÝ povrch, kdy kapky na střeše utváří rychle se odvalující kuličky vody. Tvarovka je modifikovaná taška základní, která je vyztužená a opatřená. Nakupujte kvalitní stavebniny, střechy, střešní krytiny, střešní okna a mnoho dalších položek pro stavbu.


Díky e-shopu máte ty nejlepší stavebniny z naší nabídky k dispozici na všech místech ČR. Při odběru větším než ks oken poskytnuta sleva z ceníkové ceny. ROTO -střešní okna -výlezy -lemování. Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ STAVBA.


Zboží za akční ceny, slevy. Slouží jako estetický prvek ve střeše. Díky zakulacení konce hřebenáče, dochází k elegantnímu zakrytí otevřených částí na konci nároží. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Po pár jednáních o ceně jsem dostal detailní kalkulaci prací a materiálu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. ECONOMIC tašky OPTIMAL tašky EXCLUSIV tašky Filtrovat dle značky Oblíbené od nejlevnějšího od nejdražšího abecedně nejrychleji u. Y), tím více odpovídajících řemeslníků výrobky v minulém roce používalo a mohlo na základě osobních zkušeností hodnotit. Každý typ betonové střešní krytiny má od výrobce deklarovaný. Hledáte TB-hřebenáč Optimal BČ?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Instalatérství, topenářství, obkladačství, kamnářství, štukatérství, tesařství, pokrývačství ale také klempířství patří do skupiny stavebně řemeslných prací, které je možné využít jak při stavbě nového domu, tak při rekonstrukci toho stávajícího. Základní betonová taška OPTIMAL s matnou povrchovou úpravou. Popis: ks základních tašek á 1-Kč ks. Kliknutím na Střešní krytiny, které vás zaujaly se zobrazí aktuální ceny v e-shopech.


Hřebenáč koncový EXCLUSIV s lesklou povrchovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky