středa 26. července 2017

Čajové sety

Zastavte čas s grácií čajového gurmána. Kde jinde než v Číně, prastaré čajové domovině, vznikl první čajový servis. KERAMICKÉ JÍDELNÍ SETY A SOUPRAVY Z PORCELÁNU.


Čajové sety

Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design. Prodáváme a vyrábíme jak čajové a kávové soupravy, tak celé jídelní servisy či sety a vázy do moderních a. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Kávové sety Cukřenky Tácy a misky Džezvy a konvičky Mlýnky a lžičky.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 1předchoz. Produkty teprve připravujeme. Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Vrátit se zpět do obchodu Vrátit se zpět do obchodu Co potřebujete najít?


Nezmeškejte žádné novinky č. Nakupujte Čajové konvice, šálky a hrnky na Marks and Spencer. Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Keramické čajové soupravy jak pro čajovny, tak i pro domácí použití. Vhodný dárek, který udělá každému radost. Několik druhů souprav je vyrobeno dle našich návrhů, kde jsme zúžitkovali dlouholeté zkušenosti s vybavováním a provozováním čajoven.


Dobrý čaj nejlépe chutná v pěkném porcelánovém šálku. Turci jsou od nepaměti znamenitými kuchaři a mistry designu zároveň. Podobně jako si turecká kuchyně postupně podmanila celý svět, získalo také turecké nádobí malých rodinných firem nevídanou oblibu.


Čajové sety

Hrnčeky sú zabalené vzrušujúcim spôsobokaždý hrnček je balený oddelene vo svojej vlastnej darčekovej krabičke a obe krabičky sú zabalené do vzorovaného obalu. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. U každé soupravy lze měnit počet hrnečků a doplňků podle přání zákazníka.


Všechny čajové soupravy a sady mají cukřenku a mléčenku. Porcelánový servis císařů - čajové a kávové sety. Právě pro Vás máme v nabídce čajové a kávové sety. Sady obsahují hrnky nebo šálky s podšálky , jak pro pár, tak i pro čtyři nebo šest osob.


Některé soupravy dokonce obsahují i konvici na čaj , konvičku na mléko nebo plechovou dózu na kávu, popřípadě na sušenky. Nic vás nezahřeje tak, jako šálek horkého čaje. Pokud ho ale pijete z hrnků nasbíraných všude možně, například s reklamními potisky, neužijete si ho tak, jako ze stylového setu tureckých šálků na čaj, které nabízíme.


Sety jsou dokonalým způsobem k objevení světa výběrových čajů Kusmi Tea, nebo cesta, jak s nimi seznámit někoho z vašich blízkých. Dárkové sady obsahují miniatury kovových dóz a krabiček z různých kolekcí naší značky: vyzkoušejte každý den jiný čaj, nebo si dejte během dne hned několik různých! Váš eshop s tradičním čínským čajovým příslušenstvím.


Čajové sety

Gong Fu (Kung Fu) Čajové soupravy a moře. Jednoduché čajové soupravy pro všední pití čaje. Expedice do druhého dne.


Náš porcelán je nepřekonatelný, drží si kvalitu stovky let, je lehký, tvrdý a průhledný, přesně jako má kvalitní porcelán být. Atelier JM Lesov vám nabízí jedinečné, luxusní, exkluzivní i limitované porcelánové soupravy na kávu nebo čaj. Jedná se o ryze ruční a českou výrobu. Za značkou NALEJTO stojí skupina designérek porcelánu.


Čajové sety

Vytváří především užitkový porcelán – čajové sety , mísy, vázy, ale i volné objekty, šperky, hračky nebo svítidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky