pondělí 10. července 2017

Kouzelnické karty bicycle

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Fantastické karetní triky. Prodáváme kouzla triky a iluze od jedinečných kouzelníků jako je Criss Angel, David Blain a další.


Dokonalý Trik vám vykouzlí úsměv na tváři. Kouzelnické karty Bicycle , Bee, různé varianty gaff a stripper decků, označené karty. Doporučujeme důkladně číst popisy, karty jsou určeny hlavně na kouzelnické triky a nemusí být vhodné na běžné hraní karetních her jako kanasta, poker a podobně.

Skladem - expedice do hodin. Karty Bicycle - Standard. Nejrozšířenější karty mezi kouzelníky. Vhodné na kouzlení, poker, či karetní manipulace. Vždyť jsem balíček kontroloval!


Někdy je iluze vytvořená skillem manipulátora, jindy je za tím upravená pomůcka. Divákům je předveden balíček karet, kde každá karta je jiná. Dvě sady a několik hodin českého výukového videa.


Pro začínající i pokročilé, každý si přijde na své.

Výukou vás provedou dva skvělí kouzelníci Pavel Dolejška a Kuba Mičín. Prodej kouzel, triků a iluzí. Criss Angel a další legendy ze světa kouzel a magie vám představí a naučí nejnovější triky a iluze. Speciální karty , která se hodí pro kouzlení - oboustranné i prázdní karty.


Možno zakoupit celý balíček, nebo po kusech. Mezi kouzelníky jsou nejrozšířenější a nejpoužívanější. Papír potežný plastovou vrstvou.


Bicycle GAFF karty jsou určeny pro kouzelníky profesionály i začátky a používají se k mnoha trikům (doporučujeme zakoupit literaturu nebo se učit z videí například na .com). Divák si může vybrat libovolnou kartu z balíčku a poté balíček sám zamíchat. Vy následně kartu snadno z balíčku vytáhnete. Tato karetní kategorie obsahuje různé kouzelnické karty , které zejména využívají kouzelníci při svých vystoupeních. Pokud chcete začít ukazovat triky s kartami, tak jste tu správně.


Díky o trochu menším rozměrům vhodné k různým trikům a magii. Oblíbené karty Bicycle se na kartonové karty (nazývané též plastic coate poloplastové a podobně) velmi dobře drží a míchají. KOUZELNICKÉ KARTY , SmartMax. Tieto karty sa líšia od klasických Vintage kariet tým, že sú označené na každom rube karty už priamo. Nepredávame hračky, ale pomôcky na kúzla a žonglovanie.


Ak hľadáte niečo pre začiatočníkov, odporúčame sa s nami poradiť a nie si hneď vybrať z našej ponuky niečo v čom sa nevyznáte a čo nezvládnete. Většinou značené nebo nějakým způsobem upravené pro potřeby kouzelníků.

Kouzla, kouzelnické triky S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jsou totiž poloviční velikosti než klasické pokerové karty. Miniaturní karty jsou zároveň perfektní na cesty, dětské oslavy, nebo si je můžete pořídit jen tak do karetní sbírky jako příjemné ozvláštnění. Bicycle triková sada se stejným lícem jako rubem pro karetní manipulace - Double Face!


Double face jsou pro každého, kdo si rád zatrikuje (rozuměj: zašvindluje). Karetního manipulátora, co. Nebudete potřebovat žádné speciální kouzelnické rekvizity, všechny předměty a věci, se kterými budeme kouzlit, najdete doma nebo si je snadno obstaráte.


V každém díle si i jako zajímavosti ukážeme speciální kouzelnické rekvizity, které si nejprve musíte standardně koupit, abyste až potom zjistili, na jakém principu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky