pátek 7. července 2017

Magnetická kniha janod

Magnetická kniha janod

Free Shipping Available. Check Out Janod Magnetic on eBay. Fill Your Cart With Color today! Over Years In Business. Nakupujte spoločenské hry online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Magnetická kniha janod

Druhy zvířat se děti naučí rozeznávat hravě a jednoduše. Pokud budete chtít, můžete hrát absolutně bez pravidel a použít fantazii! Vytvořte s dětmi bláznivé kombinace a nové druhy zvieratiek.


V nabídce od značky Janod naleznete i další tematické magnetické knihy. Užijte si s dětmi zábavu a učte je něco nového! Skladá sa z magnetov a kariet. Magnetická vzdelávacia hra v kartóne na tému zvieratká. Akonáhle je kniha už otvorená, cieľom je vytvoriť na tabuli to isté zviera ako je uvedené na karte vďaka magnetom.


Jakmile knihu otevřete, cílem je sestavit stejný obrázek pomocí magnetů jako je na předloze (kartičce). Magnetibook francouzské značky JANOD je dokonalá hračka, která rozvíjí tvořivost a představivost. Zábava spočívá v umístění magnetů na desku, které. Díky této hře si děti rozvíjejí fantazii, pozorovací schopnosti, ale i jemnou motoriku.


Skládá se z magnetů a karet. Krabička obsahuje kartiček s předlohou a magnetů. Ty mohou děti použít při oblékání princezen podle obrázků na kartách, nebo můžou magnetky kombinovat dle své vlastní fantazie a vytvářet tak novou princeznovskou módu.


Skvelý zákaznícky servis, zľavy a akcie. Vitajte v Martinuse, súhlasíte s ukladaním cookies? Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež na. Dieťa vyberá rôzne oči, okuliare, vlasy a doplnky pre veselého klauna na knihe, najskôr podľa predlohy a potom podľa vlastnej fantázie.


V sadě je magnetů a kartiček. Otevřete knihu, vyberte si jednu kartičku a složte stejné zvíře jako je na obrázku. Zabavte vaše deti skladaním obrázkov z magnetických dielikov podľa predlohy. Praktická krabička obsahuje velké množství magnetů.


S magnetickou knihou Janod si mohou Vaše děti sestavit vtipné postavičky,obličeje či zvířata, neuvěřitelná vozidla, mohou se naučit hodiny a rozlišovat roční období. Kniha Magneti’Book Girl’s Outfits je magnetická skladačka v tvare knihy s pestrofarebným a zaujímavým dizajnom, ktorým nepohrdne ani jedna malá slečna. Kniha a skladačka v jednom je dokonalým pomocníkom pre malých módnych návrhárov. Skládačka s magnety má originální.


Akonáhle knihu otvoríte, cieľom je zostaviť taký istý obrázok pomocou magnetov ako je na predlohe (kartičke). Táto magnetická hra sa skladá z magnetov a kariet. V knize najdete velké množství magnetů, které mohou děti skládat podle předloh nebo vlastní fantazie.


Hľadáte pre vašu slečnu kreatívnu hračku? Deti zabaví doma i na cestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky