úterý 11. července 2017

Špaldový chléb z domácí pekárny

Špaldový chléb z domácí pekárny

Vyberte si ze stovek receptů na špaldový chleba z domácí pekárny , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření špaldový chleba z domácí pekárny. POTŘEBNÉ PŘÍSADY: 3ml vody PL oleje kl soli 1PL sušeného mléka 200g špaldové mouky 200g žitné celozrnné mouky 100g hladké mouky 1kl sušeného droždí slunečnicová semínka dýňová semínka sezamová semínka POSTUP PŘÍPRAVY: Všechny suroviny dáme do pekárny c pořadí nejdříve mokré pak suché. V neděli jsem po opravu velmi dlouhé době využila domácí pekárnu a rozhodla se upéct domácí chlebík. Ze začátku jsme v ní doma pekli pořá ale jak už to tak bývá, člověku se to omrzí.


Špaldový chléb z domácí pekárny

Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, na ni přisypeme oba druhy mouky smíchané s kmínem, uprostřed uděláme malý důlek a do něj přidáme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.


Formu vložíme zpět do pekárny , nastavíme základní program pro bochník o váze kg a světlou kůrku. Hledáte více tipů na recepty z domácí pekárny ? Zde jich pár naleznete! Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější recepty na chleby z domácí pekárny. Ale najdete zde i jiné druhy pečiva.


Špaldový chléb z domácí pekárny

Chleba z domácí pekárny chutná náramně. Tento recept připomíná lehký toustový chléb. Kváskový chléb z domácí pekárny recepty, které budete milovat. Přidat vlastn í Další foto (3) Žitno-pšeničný chléb z domácí pekárny. Dlouho jsem pátrala po receptu na ten nejobyčejnější chleba, který by se dal jíst s tlačenko.


Výborný chléb z domácí pekárny recepty, které budete milovat. Yvik - téměř celokváskový Autor: Yvik suroviny: 5g kvásku (recept č. nebo č. 627) lžíce Culinesse lžičky soli. Chléb ze špaldové celozrnné mouky z domácí pekárny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.


Špaldový chléb z domácí pekárny

Akorát bych tě poprosila, pomocí EDTACE smaž za názvem od Rominska. Vykynutý chléb vložte do připravené formy. Formu vložte do předehřáté trouby – v bio pekárně sice trouba zabírá celou zeď a formičky jsou spojeny po čtyřech, domácí postup je však prakticky stejný. Pečte asi půl hodiny, až se chléb zvedne a zezlátne.


Do trouby můžete spolu s bochníkem vložit nádobu s vodou. Na špaldový chléb z domácí pekárny budeme potřebovat. Celozrnný chléb z domácí pekárny - recept: V pekárně Siesta program Sprint.


Slunečnice, ovesné vločky a dýně předem nasucho opražit na pánvi. Z Receptáře k ETA pekárně. Všechny přísady dáme (v pořadí tekutiny, mouka, droždí) do pekárny a pečeme na program Klasik. Místo normálního kmínu jsem dala Kmín černý - Černuchu. Chutná jak po kmínu, tak trochu jako saturejka, nebo majoránka.


Recepty pro domácí pekárnu: Žitný chléb z kvásku. Lenka Rutteová Pokud jste fajnšmekři a pěstujete si doma svůj kvásek, případně jste jeho příznivci a kupujete si ho, jistě máte rádi kváskový chléb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky