úterý 11. července 2017

Kladívkový šrotovník

Inzerát byl odebran z oblíbených. Ušetríte 1€ skladom v expedícii Kedy t. Srotovnik co dielna dala vyrobeny za asi hodiny. Síta můžete měnit dle potřebné hrubosti výsledného produktu.


Není určen na zpracování olejnin.

Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Získaný produkt je hodnotným krmive. Násypku (4) vyrobíme z plechu hrubého mm. V hornej časti plech násypky zahneme, aby nedošlo k poraneniu pri nasýpaní obilia. Prodám šrotovník tovární výroby na šrotování všech druhů zrnin i celých kukuřičných klasů.


Je osazen 3f 4kw Motorem. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.

Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny. Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí). Minimální pracovní výkon mletí suché pšenicepři použití nejjemějšího síta ø mm je cce kg, při použití nejhrubšího síta ø. Na výrobu šrotovníku byly dle výrobce použity. Prodám historický, nejméně sto let starý, kladívkový šrotovník , od firmy.


K pohonu šrotovníku sloužil elektromotor, který jej poháněl přes řemenice pásovým řemenem. Kladívkové šrotovníky RVO jsou určeny pro výrobu krmiv z kukuřice a ostatních obilovin do vlhkosti. Vyznačují se vysokou energetickou úsporností. Tento typ šrotovníku na obilí možňuje otáčení v obou směrech.


Je tedy možno při různé kombinaci sít docílit různou hrubost materiálu! Kladívkový šrotovník je určen pro zpracování zrn z kukuřice, pšenice,ovsa, ječmene, rýže, dále na. Prodám kladívkový šrotovník na obilí i kukuřici nový bez motoru tel.


V základním vybavení je dodávána sada sít pro nastavení hrubosti šrotovaného materiálu. Velkou výhodou je příkon 2V. Speciální motor s nucenýmm chlazením.

Náhradní motor ke šrotovníku kW. Kladívkový mlýnek můžete využít jak pro zpracování zrn z kukuřice, obilí, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, ale i fazolí kaštanů a dalších plodin. Mam ve stodole starou sekačku za koně s boční lištou, nefunkční - byla dlouho venku, takže koroze, musely by se rozhýbat táhla. Je kompletní a převodovka se zdá být OK. Kdyby nějaký fanda chtěl, nebo na náhradní díly, jsem ochotný se domluvit.


Take je tam čert na brambory. Starý šrotovník dřevěný, s. Normální kladívkový šrotovník má na rotoru lopatky - kladívka. Rotor se otáčí tak rychle, aby obvodová rychlost kladívek stačila na rozbití obilného zrna v letu. Buben, ve kterém se rotor otáčí, má na obvodu síto.


Dostatečně jemný obilný prach propadává sítem ven. Síto je slabinou celého zařízení. Nejlevnější e-shop OkoloZahrady. Zboží za akční ceny, slevy.


Chov slepic je v rodině Drábů dlouhý několik desítek let. Se slepicemi začal prof. Bedřich Dráb , který byl uznávaným chovatelem plemene Rodajlend.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky