čtvrtek 6. července 2017

Radeco plátky

Pokud pracujete na soustruhu, potřebujete také upíchnout materiál, případně zhotovit vnější zápich, nebo drážku. Pro téměř všechny obráběné materiály je k těmto účelům vhodné použít POLDI radeco plátky. Tyto plátky mají kónický profil a po vsazení do vhodného držáku je tedy v záběru pouze břit plát.


Pro napsání recenze musíte být přihlášen. Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.

RADECO polotovar čtvercové HSS-Co10. Plátky je možno dodat s materiálu HS. Vrták pro všechny materiály.


Speciální negativní broušení = žádné „unášení“ na počátku vrtání. Frézy s pájenými SK plátky. TEXT INZERÁTU – PREDMET PREDAJA: Predám radeco materiál, radeco (polotovar) – 136ks.


Dohodnutú sumu a ani žiadnu zálohu nijakým spôsobom vopred neberiem v žiadnom prípade!

Radeco materiál, radeco – vybrúsené – 185ks. Roubík polotovar VHM K10. Soustružnický nůž s letovaným SK plátkem. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí. Nářadí, nástroje, řemeslnické potřeby a materiály v naší prodejně.


Vykupujeme SK plátky , břitové destičky za nejvyšší ceny ! Mám zde nyní z likvidace stodoly v nabídkách více zajímavých věcí. Přesně nazvat neumím, nejsem strojař. Nabízím coby použité záležitosti se stopami užívání ve stavu dle autentického foto a popisu. Prosím přihazujte pouze kdo se vyznáte.


NOVÉ, 1 výroba: POLDI, Česká republika. Koupím použité tk plátky , výkup tk plátků, tk plátky výkup. Výkup použitých tk plátků.


Výrobky Bohadlovi Výroba a prodej ručního nářadí a montážních přípravků. Provádíme: výkup tvrdokovu, výkup slinutého karbidu, výkup tvrdokovového kalu, výkup slinutých karbidů, výkup tk sk plátků, výkup břitových destiček, výkup tvrdokovových výrobků, výkup tvrdokovových pájek - důlních a cestovních špiček, výkup veškerých materiálů s obsahem wolframu, molybdenu a cobaltu. Nože s břitovými destičkami ( plátky ) ze spékaných karbidů.

Spékané karbidy se vyrábí spékáním prášků karbidu wolframu a titanu s přísadou kobaltu. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Naše firma se dlouhodobě zabývá prodejem nástrojů a nářadí pro strojírenskou výrobu a výkupem nadnormativních zásob nástrojů a nářadí, proto jsme schopni našim zákazníkům poskytnout námi nabízené produkty za ceny, které mohou být i nižší než cena od výrobce. Pre výrobu atypického náradia a rôznych priemerov máme aj svoj sklad náradia.


Prevažne ostríme materiály ako HSS, rýchloreznú ocel, radeco , TK plátky a výnimočne mat. PVD (TiN, TiAlN, KTRN). K službám ostrenia patrí aj ostrenie nožníc, kuchynských nožov, chirurgického. SK, TK plátky , VBD destičky, průvlaky, vrtáky, frézy, monolity, odpájené plátky , nové plátky.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Délka 90mm je délka čtvercového průřezu.


Případný vybroušený tvar je navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky