pátek 14. července 2017

Sklenice s brčkem jysk

Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK , který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru. Souhlas je možné kdykoli zrušit. Sklenice s víčkem a brčkem vhodná na limonádu a jiné nápoje. Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny, ale též váš nápoj v létě.


Navíc víčka s brčkem na sklenici vypadají stylově a dodávají jim osvěžující vzhled. Vyberte si z naší nabídky různých barev víček na sklenicích s uchem nebo bez. Vaše děti si sklenice zamilují.


Netradiční sklenice s brčkem ve tvaru žárovek zaujmou pozornost. Můžete si v nich připravit džus, limonády, smoothie a různé další nápoje vhodné i pro děti. Ať už potřebujete nové sklenice pro děti, na oslavy nebo jen tak domů, tato moderní sklenice se šroubovacím víčkem vás určitě nezklame.


Potřebujete se osvěžit? Pořiďte si naše praktické sklenice s brčkem v nejrůznějších trendy vzorech a barvách! Skleničky na panáky – univerzální panákové sklenky. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie SKLENICE S BRČKEM.


Záleží pouze na Vás na co máte právě chuť. Obje4ml Rozměry: 1× 1. Skleněné vázy z křišťálového skla oživí vaši domácnost. Krásné květiny nejvíce vyniknou v krásné váze. Na našem eshopu najdete skleněné vázy různých velikostí, barev a tvarů z kvalitního a čirého skla od českých i slovenských výrobců. Moderní broušené sklenice zdobené kamínky Swarovski Elements jsou vyrobeny s citem pro krásu křišťálového skla a zručností zkušených sklářských mistrů.


Stylová sklenice Mason na míchané drinky s víčkem a brčkem se hodí jak na alkoholické nápoje, tak nealkoholické, s ovocem, ledem atd Nesmí chybět na žádné párty. Zároveň tuto sklenici oceníte pro její praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vylití tekutiny, ale také v létě ochrání nápoj před vosami a jiným dotěrným hmyzem. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA.


Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí. Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Každý domov si zaslouží dávku vitamínů, které mu vrátí život do zdí. Společnost House Doctor navrhuje designové kousky, které zaručeně vyléčí váš domov ze stereotypu.


Praktické kovové víčko s těsněním v bílé barvě s modrými květy zajistí, aby do vašeho nápoje nevnikal obtížný hmyz nebo se nápoj nevylil. Informace o ochraně osobních údajů. Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko Odeslat Odeslat.


Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do pracovních dnů. Pomocí masivního ucha si nebudete vychlazený nápoj tolik ohřívat. Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup. Jsou nejen krásné, ale opravdu praktické - díky víčku se dětem nerozlije limonáda a ochrání je před vypitím obsahu s vosou.


Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky