úterý 11. července 2017

Test vestavných trub 2016

Většina testovaných vestavných trub disponuje třemi základními způsoby ohřevu – tradičním konvenčním (horní i dolní topné těleso), horním grilem a horkým vzduchem, o který se stará ventilátor umístěný v zadní části pečicí komory, který rozhání ohřátý vzduch a usnadňuje jeho rovnoměrné proudění po celém vnitřku trouby. Počet testovaných produktů: 13. Správná trouba nesmí být žádný trouba. Naopak by měla adekvátně reagovat na nastavené parametry pečení a zahřát se na požadovanou teplotu. Výjimkou samozřejmě není pár modelů vestavných plynových trub.


Elektřina je nejčastějším zdrojem tepla jakékoliv moderní trouby. V její prospěch hovoří několik typických vlastností, o nichž se podrobněji zmíníme při popisu elektrických trub. V případě vestavných modelů jde o sklo dvířek a celý kryt přístroje, u vestavných variant pouze o dvířka, protože zbytek přístroje je pro obsluhu nepřístupný. V aktuálním testu jsme nadlimitní teploty nenaměřili u žádného vestavného modelu, v minulosti jsme ale v některých případech zjistili teploty přesahující 1°C.


Typy trub dle umístění. V současné době je možné na trhu nalézt dva základní druhy pečicích trub dle umístění – volně stojící a vestavné. Každý z nich najde své využití v jiné kuchyni a za jiných podmínek. Volně stojící trouby se podobají mikrovlnkám a to jak designem, tak i objemem.


Přejeme Vám, ať si v hodnocení a testech kombinovaných sporáků, varných desek nebo trub vyberete ten pravý spotřebič, který Vám bude dokonale vyhovovat. Jde o modely, které jsou snadno dostupné a celkem levné, do menších a jednodušších domácností se vyplatí. Jedna z nejprodávanějších vestavných mikrovlnných trub z dílny kvalitního výrobce. Kromě pěkného nerezového designu se zrcadlovým sklem vám nabízí funkce, jako jsou Jet Defrost, velmi rychlé rozmrazování a Jet Start, start na plný výkon.


Nechybí kvalitní gril a 3D proudění mikrovlnných vln. Elektrická vestavná trouba Klarstein Kalahari se řadí do energetické třídy A. S objemem l, funkcemi (rozmrazování, horní a spodní ohřev, vnitřní cirkulace vzduchu, jednoduché grilování, dvojité grilování, grilování s vnitřní cirkulací a spodní ohřev s vnitřní cirkulací) se stane skvělým pomocníkem v každé domácnosti. Pokud hledáte spolehlivou náhradu, inspirujte se naším testem vestavných trub. Upekli jsme v nich maso, zákusky a otestovali i gril.


V potaz jsme vzali také to, zda se pohodlně ovládají, nežerou moc elektřiny, nehučí zbytečně nahlas a neukrývají v sobě nějaká bezpečnostní rizika. Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru. Test vestavných trub byl zaměřen především na efektivitu pečení.


Nejvyšší hodnocení získala vestavná elektrická trouba VT 5MX (aktuálně je součástí nové generace spotřebičů MORA její nástupce – model VT 5BX ) z řady MORA PREMIUM. Inteligentné hodinky a náramky sú hit. Proto na ni nemohl test vestavných trub zapomenout. Nejvýraznějším pozitivem Mora VT 5BX je především vysoká kvalita pečení, která je zajištěna rovnoměrným působení tepla. Potěší také dobře provedený tradiční design, díky němuž model zapadne do kuchyně.


Srovnávací test mikrovlnných trub hodnotí uživatelsky oblíbené výrobky. Zaměřili jsme se hlavně na velmi oblíbené volně stojící mikrovlnky. Ty jsme rozdělili na dvě skupiny – monofunkční a multifunkční.


První jmenovaná kategorie sdružuje modely, které nabízí základní funkci mikrovlnného ohřevu a rozmrazování. METTI UNA NOCE DENTRO UNA BOTTIGLIA ed aspetta in giorni, nuez, noix, walnut plant - Duration: 7:34. Otestovali jsme kvalitu lískooříškových pomazánek s 13procentním obsahem lískových ořechů.


A je Nutella z Německa stejná jako Nutella z Itálie nebo z Polska? Přečtěte si hodnocení nejlepších myček nádobí dle německého Testberichte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky