pátek 28. července 2017

Nůž rybička zlatá

Vítejte na e-shopu Česká rybička. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku. Zavírací kapesní nůž RYBIČKA patří mezi nejslavnější modely nožů celého světa.


Pozlacená verze byla původně pouze netradičním nápadem, který si získal mezi. Nůž Rybička Investiční masivní zlato. Oko rybičky tvoří český granát s kulatým výbrusem.

Dřevěná dárková kazeta ve tvaru ČR s vlajkou. Tuto rybičku,díky svým rozměrům,můžete mít vždy po ruce. Legendární český nůž pro sběratele s dřevěnou krabičkou. Společnost navazuje na tradici.


Nůž rybička je jeden ze symbolů naší země. Převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku že vyloudí na tváři obdarovaného úsměv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Vzpomínáte si na svůj první nožík?

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato rybička nechyběla snad v žádné chlapecké kapse. Dnešní zavírací kapesní nůž rybička se oproti původnímu typu liší čepelí z nerezové oceli a rukojetí ze slitiny zinku, ale i lehce pozměněným tvarem rukojeti.


Střenka je ražena z mosazné slitiny, pozlacena mikrony karátového zlata. MYSLIVOST - odborné informace z myslivosti, zvěři, lovectví, kynologii, loveckého a sportovního střelectví, lesnictví a ochrany přírody. Nůž je dodáván v dárkové dřevěné krabičce. Původní rybička měla čepel z uhlíkové ocel, která časem rezavěla.


V současnosti se čepel vyrábí z nerezové oceli. Rybička je snad nejznámnější kapesní nožík s více jak 1letou tradicí. Tento zavírací nůž prošel za ta léta modernizací. Dřívější ulíkovou čepel nahradila odolnější modernější nerez ocel 420.


Délka byla zachována na 55mm. Střenka nože je ražena z mosazi a pozlacena mikrony karátového zlata , čepel je vyrobena z damaškové oceli. Vyrobeno v České republice.


Nůž zlatá RYBIČKA 1DZ MIKOV. PMCkvalitní dřevěná dárková kazeta se. Zlatá rybička 130-DZ-MIKOV, nůž z damaškové oceli v dárkové krabičce. Mikov Rybička 130-NZn-zlatá.

Zavírací nůž má hmotnost gramů a dodává se s průhledným pouzdrem z PVC. Exkluzivní zlatá rybička s čepelí vyrobenou z damaškové oceli a střenkou z mosazi pozlacené mikrony karátového zlata. Nůž váží gramů a součástí je také kvalitní krabička z habrového nebo olšového dřeva.


Vezmete ji do ruky a hlavou se rozletí ozvěny dětských let a kdesi z hlubin paměti vypluje lodička z kůry i vzpomínka na první říznutí. Odrostly na ní celé generace a po celou dobu se její tvar nezměnil. Kapesní nůž rybička je symbol - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z výrobků světa, jenž dokázal oslovit (a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 1let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku, že vyloudí na tváři obdarovaného úsměv. MIKOV Nůž kapesní RYBIČKA 130-NZn- zlatá. Legenda mezi kapesními zavíracími noži je nůž Rybička , kterou vlastnil snad každý z nás.


Rukoväť je razená z mosadznej zliatiny, pozlátená mikrónmi karátového zlata. Nôž je dodáváný v darčekovej drevenej krabičke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky