pátek 7. července 2017

Beko pračka

Beko pračka

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Objem pračky je až na kg prádla. Kapacita prádla je až kg.


Beko pračka

Na výběr máte z programů praní ze. At Beko , we understand the everyday needs people have. Our aim is to make everyday life easier through our range of helpful products, so that you have more time to do the things you love. AquaFusion je inovativní technologie na úsporu energie i vody, včetně pracího prostředku, automaticky totiž uzavře odvod vody, takže neodteče dříve, než se prací prášek i aviváž vstřebá.


Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. S-shape boční stěny pro zvýšení stability a funkce předpírka, odložený start nebo dětská pojistka proti nechtěnému otevření dvířek při spuštění programu.


Beko pračka

Spolehlivá pračka je pro každou domácnost naprostou nezbytností. Vedle ní si pak v současnosti stále více lidí pořizuje i sušičku prádla. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Pračky Beko za akční ceny. Automatické práčky BEKO na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Beko pračka

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. S-shape – důmyslné provedení bočních stěn zajistí vyšší a jistější stabilitu během praní. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Tento šikovný pomocník zvládne vyprať až kg a vysušiť až kg bielizne, pričom vám dáva na výber zo pracích programov. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Internetový obchod s příslušenstvím a náhradními díly pro spotřebiče Beko.


Věděli jste, že u běžných praček uniká část pracího prostředku do odpadu ještě před začátkem praní? Její kapacita je přizpůsobena pro vyprání kg vašeho prádla najednou s jednoduchým předním plněním. Looking for a new Washing Machine? Všetky pracie programy sú navrhnuté tak, aby spotrebovali.


Díky široké škále funkcí, kterými moderní pračky disponují, nám totiž tyto spotřebiče pomáhají snadno a rychle vyprat všechny typy prádla. Kombinace pračky a sušičky šetří nejen Váš čas, ale i prostor v domácnosti. Díky tichému motoru se nemusíte bát prát ani v nočních hodinách. Pouze poškozený přepravní obal - krabice, fólie nebo polystyren. Disponuje mini LCD displejom, automat.


Mnohé pračky používají pouze studenou vodu, přípojku na teplou vodu každá pračka rozhodně nemá. I přípojka na teplou vodu u nejlevnější pračky vám tak může ušetřit nějakou tu korunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky