čtvrtek 13. července 2017

Jika lyra plus umyvadlo

Umyvadla Lyra Plus můžete instalovat samostatně s designovým sifonem Mio nebo s nábytkovou řadou Lyra Plus. Montážní návod k instalaci umyvadel Jika naleznete v dokumentech ke stažení. Proto v každé designové řadě Jika najdete umyvadla různych rozměrů a typů, ktera vyhoví prostorovým možnostem vaší.


Klasické umyvadlo Lyra plus doporučujeme instalovat s designovými roháčky a sifonem, s krytem na sifon, nebo sloupem. Lyra plus ako synonymum klasického umývadla: elegantná krivka, praktický detail zvýšených okrajov, jemná línia. Klasické umývadlo Lyra plus odporúčame inštalovať s dizajnovými rohovými kohútikmi a sifónom, s krytom na sifón alebo stĺpom. Montážny návod na inštaláciu umývadiel Jika nájdete v dokumentoch na stiahnutie.


Nově v sortimentu obklady a dlažby. Skříňka Lyra Plus Viva zásuvkami pro umyvadlo cm. A reference point for design, technology and sustainable development. Catalog and online store bathrooms and toilets. Ke zboží „ Jika Lyra Plus umyvadlo 5mm ještě nikdo nenapsal komentář.


Jika lyra plus umyvadlo

PLUS umyvadlová stojánková baterie s automatickou zátkou - chrom - číslo 3. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika ! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Umyvadlo je možné kombinovat s krytem sifonu nebo sloupem.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. LYRA , což je mimořádně atraktivní řada koupelnového nábytku a vybavení, která vizuálně osvěží každou koupelnu. Shop Everything you Need on eBay!


Jika lyra plus umyvadlo

Umývadlo je možné kombinovať s krytom sifónu alebo stĺpom. Výrobce JIKA je známý svou vysokou kvalitou, skvělou cenou a dlouholetou tradicí. JIKA LYRA PLUS - Koupelnová série, která patří i po několika obměnách ke stálicím mezi kouplenami. Použiť aktuálnu polohu.


Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť. Zostatok z kusov, bol automaticky pridaný do Vašeho nákupného košíka. Lyra plus jako synonymum klasického umyvadla: elegantní křivka, praktický detail zvýšených okrajů, jemná linie.


Jika lyra plus umyvadlo

Klasické oblé umývadlo, odporúčame inštalovať s dizajnovými roháčikmi a sifónom, možno s krytom na sifón alebo stĺpom. Nabízí chytrá technická řešení a maximální komfort uživatelům. Série Jika Lyra Plus s nejširší nabí. Nástěnné umyvadlo 65cm s otvorem pro baterii. Keramické umyvadlo Jika Lyra Plus - technické detaily Vypadá to, že máte vypnutý JavaScript.


Pro správnou funkčnost stánek je potřeba mít zapnutý JavaScript. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky