středa 13. června 2018

Chata u slona

You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Extra bed can be provided for some of them. Accommodated guests can relax in the wellness centre. Autobusová zastávka Dolní Morava, lesní správa je vzdálená jen pár kroků od chaty. Chata U Slona se nachází v dolní stanici stejnojmenné lanovky.


Chata u slona

Odtud mohou hosté pokračovat na další autobusová spojení do okolních měst. Hosté přijíždějící autem jej mohou zdarma zaparkovat před budovou chaty. Cheap mountain chalet, apartment in the Orlické Mountains area. Holidays for families with children, ski resort Dolní Morava near the cottage. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt.


Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során. Poloha chaty je přímo u spodní stanice lanovky U Slona – 6m n. V chatě najdete restauraci, venkovní terasu s posezením, dětské hřiště, aprés ski bar, půjčovnu. Nejlepší sjezdovky na Moravě - to je ski areál Dolní Morava! Chata je přímo na sjezdovce a nabízí opravdový komfort a příjemné ubytování především pro rodiny s dětmi a milovníky zimních radovánek.


U dolní stanice lanovky U Slona a bobové. Chata U slona je vhodná zejména pro pobyty rodin s dětmi, které jistě ocení příjemné prostředí pohodlného ubytování přímo na sjezdovce u celoročně provozované bobové dráhy a letního hřiště na disc golf. Vyhřívaná lyžárna a úschovna kol. Horská chata se nachází přímo u sjezdovky U Slona - 6m.


Součástí horské chaty je samoobslužná restaurace s nabídkou klasických českých jídel, venovní terasa s pozesením, dětské hřiště, aprés ski bar, půjčovna lyží, snowboardů a skialpů. Má ideální polohu přímo u bobové dráhy, půjčovny Segway, dětského hřiště, Disc Golf Parku, sjezdovky U Slona a večerní sáňkařské trasy. Svým hostům nabízí kromě ubytování i stravování s samoobslužné restauraci, velkou venkovní restauraci s terasou, aprés ski bar, půjčovnu lyží a snowboardů a lyžařskou školu.


Chata je pokryta signálem Wi-Fi, parkování je zajištěno přímo u objektu. Komfortní ubytování je ideální pro hosty všech věkových kategorií. Vyberte si Wellness hotel Vista, penzion Terezka nebo chaty U Slona , Marcelka a Slaměnka. Ubytování na Dolní Moravě v srdci horského resortu Dolní Morava. Create a new message to biroto-Redaktion Added on last edited by biroto-Redaktion on Actions.


Nachází se přímo u bobové dráhy, hřiště na Disc Golf, půjčovny Segway. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. V zimě můžete využít večerního sáňkování, v létě pak půjčovnu Segway, hřiště na Disc Golf a dětské atrakce - trampolínu, pískoviště i prolézačky. Je skvělým místem jak pro rodiny s dětmi, tak pro skupinky.


Podívejte se na hodnocení penzionu Chata u Slona a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Chata u Slona. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Chata u Slona.


Nabízíme ubytování ve vybavených apartmánech, stravování v samoobslužné restauraci, WIFI zdarma, velkou venkovní restauraci s terasou, s výhledem na sjezdovku APRÉS SKI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky