pondělí 25. června 2018

Hrnec na mléko s dvojitým dnem

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je to hrnec na mléko s dvojitým pláštěm na vaření mléka, omáček a pudinků.


Každý hrnec na vaření mléka TESCOMA je samozřejmě vhodný také na indukci. Vsaďte na jistotu také vy a vybavte se mlékovarem z řady PRESTO nebo HOME PROFI o průměru nebo cm. Do hrnce nalijeme plnotučné mléko a do mléka prosejeme cukr moučka. Přidáme vanilkový cukr s máslem. Mícháme, dokud mléko nezačne vřít.


Pokud se nám zdá kondenzované mléko hodně husté, přilijeme trochu mléka, ale musíme ho ještě převařit. Domácí pasterizace mléka je velmi jednoduchá a chuť mléka při správném postupu nezmění. Aby se mléko nepřipálilo, používejte hrnec na mléko s dvojitým dnem. Pokud takový hrnec nemáte, napusťte vodu do velkého hrnce a do něj vložte menší, ve které budete vařit mléko. Hrnky s dvojitou stěnou ale nemusíte používat jen na kávu, milovníky čaje určitě ze stejných důvodů potěší také.


Přímo se k nim nabízí pořídit některou ze skleněných konvic. Požitek z čaje při pohledu na rozvíjející se čajové lístky a proměnlivé odstíny pak bude dokonalý. Set tvoří i hrnec s pokličkou, naběračky, obracečky, hrnec na mléko a omáčky s pokličkou. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technický.


Hrnek má objem litru díky odolnosti materiálu je možné mýt v myčce na nádobí. Vaření ve smaltu se řadí mezi nejzdravější! Vařila jsem opatrně v hrnci. Vychytala jsem, aby obláčky byli hodně nadýchané.


Hrnec na mléko s dvojitým dnem

Ale dost se mi toho mléka odvařilo a omáčka byla hrozně moc hustá a přeslazená. Vůbec by tam nemusla být ta mouka, stačili by na zahuštění ty. Mléko nalijeme do hrnce s dvojitým dnem, případně do většího hrnce s vodou umístíme menší hrnec s mlékem.


Pokud ani to není možné, musíme mléko zahřívat opravdu šetrně a stále míchat. Hrnec na mléko s dvojitým dnem nemám. Každý, komu se někdy připálilo mléko , ví, jak nepříjemným pachem byla prostoupena celá kuchyně. A co práce dalo dostat připálenou vrstvu z hrnce.


Přemýšlela jsem a myslím, že určitě vaříš mléko , pudinky i kaše častěji než já a ve větším množství. Trochu jsem googlovala a našla. Plzeň-město, cena 150Kč, od pa82vel na Sbazar. K vyzvednutí ideálně osobnímu v Plzni.


Poštou možno (12-), na dobírku NE! Příruční pokladna s dvojitým dnem a zakladačem na peníze, rozměry: 300x200x1mm. Inzerát platí do vymazání. Kvalitně, precizně a designově zpracovaný hrnec na mléko s robustní a masivní konstrukcí zajišťující dlouhou životnost.


Sháněla jsem se jednou po 10ti litráku s tlustým dnem , byl k sehnání na objednávku u nás ve smíšeném zboží (drogérie Teta). Dost drahý (cenu si ale nepamatuji). Takže gulášový 5l hrnec (Tescoma, nerez) s tlustým dnem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky